Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Σηκώστε τα μάτια σας σήμερα προς τον ουρανό..... ίσως δείτε το Ματωμένο Φεγγάρι !

   Ματωμένο φεγγάρι σήμερα με ολική έκλειψη σελήνης που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι. Είναι η πρώτη ολική έκλειψη σελήνης φέτος και θα είναι ορατή από τη Βόρεια Αμερική και την Ασία, όχι όμως και από την Ευρώπη και την Αφρική, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική διαστημική υπηρεσία Nasa                                                "   .
Επειδή αυτή η έκλειψη θα συμβεί δύο ημέρες μετά το σεληνιακό περίγειο, το οποίο είναι το σημείο, όταν το φεγγάρι είναι πιο κοντά στη Γη, η NASA λέει ότι το φεγγάρι θα εμφανιστεί 5,3% μεγαλύτερο από ότι το προηγούμενο «ματωμένο φεγγάρι», της 15ης Απριλίου. 
Το φεγγάρι παίρνει αυτό το χρώμα κατά τη διάρκεια της έκλειψης καθώς περνά μέσα από τη γήινη σκιά. Η έκλειψη αυτή θα σημειωθεί στις 6:25 το πρωί στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, δηλαδή περί τις 13:25 ώρα Ελλάδας. Οι ιστότοποι της Nasa και του ρομποτικού τηλεσκοπίου Slooh θα παρουσιάσουν ζωντανά την εξέλιξη του φαινομένου. Οι επόμενες εκλείψεις είναι στις 4 Απριλίου και στις 28 Σεπτεμβρίου του 2015      πηγη. http://sarantos-petropouli.blogspot.gr/
Σηκώστε τα μάτια σας προς τον ουρανό κατά τη διάρκεια αυτής της  Νύχτας  τις πρώτες πρωινές ώρες  για να   δείτε τη πρώτη από τις τέσσερις συνολικά σεληνιακές εκλείψεις,  Christian Pastor John Hagee  Αυτές οι ολικές εκλείψεις της Σελήνης συμβαίνουν πάνω σε εβραϊκές αργίες το Πάσχα, τον Απρίλιο του 2014 και Απριλίου 2015, Sukkot, ή την γιορτή της Σκηνοπηγίας, το Σεπτέμβριο του 2014 και τον Σεπτέμβριο του 2015  Ένα πράγμα που είναι σίγουρο παρατηρώντας την Φύση είναι ότι κομμάτι αυτού του κόσμου που ξαφνικά  αλλάζει χρώμα και γίνετε κατακόκκινο δεν είναι καθόλου μα καθόλου Καλό για μας  και αν μαλιστα ταιριάξει και με γιορτή Εβραίων διπλό το Κακό!! Αν ζείτε στις ΗΠΑ, τότε θα έχετε "πρώτο τραπέζι πίστα"¨Εμείς εδώ στην Ελλάδα θα δούμε ως συνήθως τα "Μαύρα Μεσάνυχτα " .........!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου