Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Καλημέρα ΕΛΛΑΔΑ!!!

Έχουμε όλοι συμφέρον να πετύχει η νέα κυβέρνηση.
Όλοι!
Ανεξαρτήτως κομματικών, πολιτικών ή ιδεολογικών προτιμήσεων.
Πρώτα από όλα είμαστε Έλληνες, μετά Ευρωπαίοι και μετά πολίτες μιας παγκόσμιας κοινότητας.
Η Ελλάδα πρέπει να σταθεί όρθια, στο ύψος της.
Ας εργαστούμε σε αυτό το πλαίσιο καλόπιστα και δημιουργικά.
Οι δείκτες του ΟΟΣΑ δείχνουν ότι ο πλούτος και η επιρροή μιας οικονομικής ολιγαρχίας στην Ελλάδα αυξάνεται, την ίδια ώρα που εντείνεται ο κοινωνικός και οικονομικός αποκλεισμός για την πλειονότητα των κατοίκων της χώρας, στην υγεία, στην οικονομία, στην ίδια ζώσα και ενεργή κοινωνία.
Η φιλοσοφία της νέας κυβέρνησης δεν είναι η ανάθεση, ούτε η διαχείριση της πολιτικής και οικονομικής πραγματικότητας, όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Είναι η συνδιαμόρφωση, η κοινή πορεία, η συμμετοχή των πολιτών και το consensus.
Το μονοπάτι που διαλέξαμε ως Λαός είναι το δύσκολο. Αξίζει όμως.
Είναι ο δρόμος της προσπάθειας, της ρήξης με τα συμφέροντα, της δουλειάς, της παραγωγικής εργασίας, της ισότητας στις ευκαιρίες, του εκδημοκρατισμού της κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και μέσα σε ένα κράτος δικαίου. Αυτά εννοούμε όταν λέμε αριστερή διακυβέρνηση.
Η χώρα μπορεί να έχει εμπιστοσύνη ότι η νέα κυβέρνηση που εκπροσωπείται από ένα δικό της καθαρό άνθρωπο θα παλέψει για το καλύτερο, εντός και εκτός, για την χώρα. Για πρώτη φορά οι μία Ελληνική κυβέρνηση στέκεται τίμια απέναντι στον κόσμο και παλεύει για να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.
Ο δρόμος μπροστά μας είναι ανηφορικός. Όμως, μέσα από την συλλογική προσπάθεια ολόκληρου του Λαού μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα όλα αυτά που ονειρευτήκαμε.

Όλοι μαζί.
(Εξαιρούνται μόνο όσοι επιλέγουν να αυτοαποκλειστούν αν και δεν περισσεύει κανείς)     http://shar.es
Λοιπόν από σήμερα δεν θα ξανααγοράσω ούτε Γερμανική οδοντογλυφίδα... καλά για BMW ούτε λόγος! Καλημέρα ΕΛΛΑΔΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου