Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Μουσικές Αυλές-Αη Γιάννη Ραχών Ικαρίας 2016

Στην όμορφη γειτονιά του Αη Γιάννη Ραχών αυλές γεμάτες χρώματα, παχυλούς ίσκιους και ζεστά χαμόγελα περιμένουν και τους πιο δύσπιστους σε ένα ταξίδι στη θάλασσα της μουσικής και ότι προκύπτει από αυτή 9 με 15 Ιουλίου!
Η Κίνηση Πολιτών Ραχών, μια παρέα συνυφασμένη με την ανιδιοτέλεια και την προσφορά διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το μουσικό σεμινάριο Ικαρίας!!!
Στα μουσικά εργαστήρια και αυτό το καλοκαίρι με τη παρουσία τους και τις διδαχές τους θα μας τιμήσουν οΜανώλης Πάππος στο μπουζούκι, ο Δημήτρης Μυστακίδης στη λαϊκή κιθάρα, ο Ευγένιος Βούλγαρης στο ούτι, οΒαγγέλης Καρίπης στα κρουστά, η Ματούλα Ζαμάνη (8-14 Ιουλίου) στη φωνή, η Σοφία Λαμπροπούλου (8-14 Ιουλίου) στο κανονάκι, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος στα μουσικά σύνολα και ο Ζαχαρίας Σπυριδάκης στη κρητική λύρα!
Για πρώτη φορά στις Μουσικές Αυλές μας τιμούν ο Φώτης Σιώτας (8-14 Ιουλίου) στο βιολί και ο Γιώργος Μανωλάκης στο κρητικό λαούτο.
Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στον Αργύρη Λιανό και στο εργαστήρι ηχοληψίας που για πρώτη φορά φιλοξενούμε. Τα μαθήματα είναι πρωινά ενώ το βράδυ οι συναυλίες θα προετοιμάζονται από τον Αργύρη και τους μαθητές του!
Επίσης με χαρά περιμένουμε:
Τον Χρήστο Σπουρδαλάκη και τον Γιάννη Κάττο στα μαθήματα της οργανοποιίας, ένα εργαστήρι που κέρδισε και συνεχίζει να κερδίζει αρκετούς!
Τον Νίκο Πάτα στο εργαστήρι των παραδοσιακών χορών που επίσης για πρώτη φορά φιλοξενούμε (τα μαθήματα πραγματοποιούνται το πρωί).
Τον Άρη Μαραγκόπουλο που πάντα μας τιμά με τη παρουσία του στο εργαστήρι της δημιουργικής γραφής.
Τέλος ευχαριστούμε τον Δημήτρη Τοσίδη για το τριήμερο εργαστήρι της φωτογραφίας (πρωινά μαθήματα 10-12 Ιουλίου) και το φωτογραφικό υλικό από την Ειδομένη που παραχωρεί και θα εκθέτετε στον προαύλιο χώρο του Αη Γιάννη τις ημέρες του σεμιναρίου.
Ότι χρειάζεστε για το σεμινάριο θα το βρείτε στο site μας.
Σας περιμένουμε!
Καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου