Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Αυτή η φωτογραφια gif βοηθά τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν το άγχος

1
Εισπνεύσετε και εκπνεύστε  για να ηρεμήσει το μυαλό σας άνθρωποι .......μπροστά σε μια  ακριβή γραμμική γεωμετρία!
Ο καθένας έχει τους δικούς τους φυσικούς τρόπους αντιμετώπισης των ξαφνικών  κρίσεων από άγχος και πανικό  - Κάποιος αγοράζοντας μια μπάλα ,  άλλος με το διαλογισμό και άλλος  απλά χρησιμοποιώντας ένα μαξιλάρι... 
Μια φωτογραφία  gif έρχεται επιπλέον  από το διαδίκτυο για να προσφέρει την ίδια δουλειά  Πολλοί άνθρωποι λένε ότι αυτό το gif  τους βάζει σε ένα ζεν-όπως την κατάσταση του νου - απλά κοιτάζοντας το για μερικά λεπτά.
Δείχνει μια γραμμή να επεκτείνεται έξω σε ένα τρίγωνο,  ένα τετράγωνο, μετά σε ένα πεντάγωνο, εξάγωνο, οκτάγωνο και ούτω καθεξής, πριν αναδιπλωθεί  ξανά στον εαυτό της με  ένα πραγματικά οπτικά ικανοποιητικό τρόπο.
Πιστεύεται ότι ο ρυθμός της κίνησης και της επανάληψης - όταν συνδυάζεται με βαθιά αναπνοή και αργή αναπνοή από την πλευρά του θεατή - μπορεί να βοηθήσει στο να απαλύνει την περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη συσσώρευση άγχους .
 Οπότε  εισπνεύσετε, εκπνέετε, και περιποιηθείτε τον εαυτό σας μπροστά σε μια  ακριβή γραμμική γεωμετρία!           https://twitter.com/gabs_samuels

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου