Για να κάνουμε το σιρόπι λεβάντας, βράζουμε 1/2 φλιτζάνι αποξηραμένα λεβάντα με 1 φλιτζάνι ζάχαρη και 1 φλιτζάνι νερό,για 5 λεπτά Στραγγίζουμε και το αποθηκεύουμε σε ένα μπουκάλι
Στη συνέχεια, βράζουμε ίσες ποσότητες ζάχαρης και νερού (δηλαδή, 1 φλιτζάνι ζάχαρη και 1 φλιτζάνι νερό) για να φτιάξουμε ένα απλό σιρόπι.
Για να κάνετε την Λεμονάδα, συνδυάζουμε ένα μέρος απλό σιρόπι,και ένα μέρος φρέσκο χυμό λεμονιού και τέσσερα μέρη νερό. Ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε σπασμένο πάγο και το απολαμβάνουμε!!! Προσθέτουμε αν την θέλουμε πιο γλυκιά άλλη μια κουτάλια σιρόπι Λεβάντας πηγη Ocean Edge Resort
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου