Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Φράουλα Λεμονάδα




6 φλιτζάνια φράουλες
4 φλιτζάνια φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
6 φλιτζάνια κρυσταλλική ζάχαρη




Ρίξτε το πολτό της φράουλας σε μια μεγάλη κατσαρόλα .Προσθέστε το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη. Ανακατέψτε να συνδυάσουν.


Θέρμανση στους 200 βαθμούς σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Μην βράσει!

Αφαιρέστε  τον αφρό.

  Το ρίχνετε σε ζεστά βάζα, αφήνοντας ¼ κενό. Σκουπίστε. Ρυθμίστε τα καπάκια.

 Βάζετε τα Βάζα σε  υδατόλουτρο για 15 λεπτά.  Περιμένετε 5 λεπτά. Αφαιρέστε  τα βάζα, μόλις κρυώσουν  τα αποθηκεύετε σε δροσερό μέρος  Κάνει περίπου 7 ποτήρια .


 ένα  μέρος με ένα μέρος νερό, τόνικ, , ginger ή λεμόνι-λάιμ σόδα.

http://littlefarminthebigcity.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου