ΥΛΙΚΆ Αποξηραμένα λουλούδια ή φύλλα της επιλογής σας (εγώ χρησιμοποίησα αποξηραμένα χαμομήλι, ιβίσκους, και λεβάντα, καθώς και μερικά φύλλα )
Σαπούνι βάσης (Αυτό μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα καταστήματα σαπωνοποιίας -. προσπαθήσετε να πάρετε την πιο καλή ποιότητα με φυσικά συστατικά, αν είναι δυνατόν)
. Αιθέρια έλαια της επιλογής σας (εγώ χρησιμοποίησα λεβάντα)
καλούπια για τα σαπούνια ( σιλικόνης λειτουργούν καλύτερα).
Σαπούνι βάσης (Αυτό μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα καταστήματα σαπωνοποιίας -. προσπαθήσετε να πάρετε την πιο καλή ποιότητα με φυσικά συστατικά, αν είναι δυνατόν)
. Αιθέρια έλαια της επιλογής σας (εγώ χρησιμοποίησα λεβάντα)
καλούπια για τα σαπούνια ( σιλικόνης λειτουργούν καλύτερα).
Οδηγίες:
Πρώτον, κόψτε τη βάση σαπουνιού σας σε μικρά κομμάτια.
Πρώτον, κόψτε τη βάση σαπουνιού σας σε μικρά κομμάτια.
Τοποθετήστε τα κομμάτια σε ένα φούρνο μικροκυμάτων- και με θερμότητα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Οι οδηγίες για το συγκεκριμένο βάση σάπωνος ήταν να θερμανθεί σε υψηλή θερμοκρασία για 30 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια για τα χρονικά διαστήματα 10-δευτερολέπτων μέχρις ότου λιώσουν όλα τα κομμάτια.
Αν θέλετε να προσθέσετε ένα άρωμα, προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο μέσα στο υγρό προσεκτικά με ένα μαχαίρι ή οδοντογλυφίδα -Να το κάνετε πολύ αργά, για να αποφευχθεί ο σχηματισμός φυσαλίδων.
Τοποθετήστε τα λουλούδια ή τα φύλλα σας μέσα στο καλούπι και στη συνέχεια ρίξτε το υγρό μέσα, αφήνοντας ένα μικρό χώρο στην κορυφή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντογλυφίδα για να τοποθετήσετε τα λουλούδια. Τα λουλούδια μοιάζουν να επιπλέουν στην κορυφή πριν στεγνώσει, οπότε αν θέλετε μια λεία επιφάνεια, ρίξτε λίγο πιο υγρή βάση σαπουνιού στην κορυφή αφού έχετε αφήσει το αρχικό τμήμα να σκληρύνει λίγο (περίπου 15-20 λεπτά).
Το σαπούνι θα χρειαστεί περίπου 45 λεπτά έως μία ώρα για να σκληρύνει. Αφήστε το χωρίς να το αγγίζετε γιατί αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες φυσαλίδες αέρα ή επανατοποθέτηση των λουλουδιών.
πηγη http://blog.freepeople.com/diy/#ixzz37ZL1WZPu
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου