1 κουτί ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα (περίπου 400 γρ) | 200 γρ καρύδα | 300 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα ή σοκολάτα γάλακτος ζαχαροπλαστικής |
2. Απλώστε το μίγμα με 2 cm πάχος σε ένα τετράγωνο ταψί (ή σε ένα πιάτο) καλυμμένο με χαρτί ψησίματος.
3. Καλύψτε με πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο όλη τη νύχτα.
4. Την επόμενη ημέρα το βγαζετε από το ψυγείο και το κόβεται σε ορθογώνια κοματια
5. Με τα δάχτυλα σας τους δίνετε ένα ωραίο στρογγυλό σχήμα.
6. Τοποθετήστε τα στην κατάψυξη για 30 λεπτά για να σκληρύνει η πάστα.
7. Σε ένα μπολ λιώσετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύοντας κάθε 30 δευτερόλεπτα.
8. Αφαιρέστε τις μπάρες καρύδας από την κατάψυξη. Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι βουτατε τα μπαρ καρύδας, στη λειωμένη σοκολάτα. Καλύψτε καλά με σοκολάτα, Προσεκτικά τοποθετήστε τα σε ένα χαρτί ψησίματος. Σχεδιαστε με το πιρούνι για να γίνουν πιο προσωπικά
9. Επαναλάβετε για όλα τα μπαρ καρύδας.
10. Τοποθετήστε τα σοκολατακια καρύδας στο ψυγείο μέχρι η σοκολάτα να σκληρύνει.
πηγη http://www.odelices.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου