5 κουταλιές της σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι
1/2 κουταλιά της σούπας αποξηραμένο θυμάρι
1/2 κουταλιά της σούπας αποξηραμένα μαντζουράνα
2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα δεντρολίβανο
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
1 κουταλάκι αποξηραμένα φύλλα σέλινο
1 κουταλάκι του γλυκού θρούμπι
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο μαϊντανό
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο εστραγκόν
1/2 κουταλιά της σούπας αποξηραμένο θυμάρι
1/2 κουταλιά της σούπας αποξηραμένα μαντζουράνα
2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα δεντρολίβανο
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
1 κουταλάκι αποξηραμένα φύλλα σέλινο
1 κουταλάκι του γλυκού θρούμπι
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο μαϊντανό
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο εστραγκόν
Οδηγίες:
Μπορείτε να συνδυάσετε το αλάτι και τα βότανα, σε ένα μύλο για να μετατρέψει το μείγμα μας σε ένα πιο λεπτό αλάτι. οι γεύσεις φαίνεται να βγαίνουν ακόμα καλύτερα.
για μπριζόλες και ψητά,σε κουλούρια σαν καρύκευμα!http://www.kayotic
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου