Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Φτιάξτε μόνοι σας καρυκεύματα από βότανα

λίγο μάγειρας
Συστατικά:
5 κουταλιές της σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι 
1/2 κουταλιά της σούπας αποξηραμένο θυμάρι 
1/2 κουταλιά της σούπας αποξηραμένα μαντζουράνα 
2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα δεντρολίβανο 
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό 
1 κουταλάκι αποξηραμένα φύλλα σέλινο 
1 κουταλάκι του γλυκού θρούμπι
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο μαϊντανό 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο εστραγκόν

Οδηγίες:

Μπορείτε να συνδυάσετε το αλάτι και τα βότανα,  σε ένα μύλο για να  μετατρέψει το μείγμα μας σε ένα πιο λεπτό αλάτι. οι γεύσεις φαίνεται να βγαίνουν ακόμα καλύτερα.
Sel de Provence
Ξεκινήστε με το αλάτι της θάλασσας.
Sel de Provence
Προσθέστε τα αποξηραμένα βότανα .
Sel de Provence
Και ανακάτεμα μερικές φορές.
Sel de Provence
 για μπριζόλες και ψητά,σε κουλούρια σαν καρύκευμα!http://www.kayotic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου