-
Συνδυάστε τη ζάχαρη και 1/2 φλιτζάνι νερό σε μια κατσαρόλα 2 λίτρων σε μέτρια φωτιά. Χωρίς ανακάτεμα , μαγειρέψτε το μείγμα μέχρι να πάρει σκούρο κεχριμπαρένιο χρώμα, κουνάτε κυκλικά το τηγάνι προσεκτικά, μαγείρεμα, περίπου 20 λεπτά.
-
Μειώστε τη θερμότητα σε χαμηλό. Σιγά-σιγά προσθέτετε την κρέμα, ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα. Ξύστε τους σπόρους βανίλιας στην κατσαρόλα και προσθέστε . Προσθέστε το χυμό λεμονιού, το βούτυρο, και μπέρμπον. Ανακατέψτε καλά .
-
Καλύψετε και ψυγείο, έως 1 εβδομάδα. Φέρτε τη σάλτσα σε θερμοκρασία δωματίου, ή να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά, πριν από τη χρήση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου