Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
- Ζαχαρότευτλα
- Βούρτσα λαχανικών
- Τρίφτη
Οδηγίες
- 1Πλένετε τα παντζάρια και χρησιμοποιώντας μια βούρτσα λαχανικών αφαιρέσετε οποιαδήποτε βρωμιά . Ξεκολλήστε το δέρμα.
- 2Χρησιμοποιήστε ένα τρίφτη τυριού για να τεμαχίσετε εντελώς τα παντζάρια.
- 3Βάλτε τα παντζάρια σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σκεπάζετε με νερό.
- 4Τα βάζετε να πάρουν βράση σε δυνατή φωτιά, έπειτα χαμηλώστε τη φωτιά για να σιγοβράσουν. Αφήστε τα παντζάρια να σιγοβράσουν για 10 λεπτά.
- 5Ρίχνετε το μείγμα τεύτλα μέσα από ένα σουρωτήρι σε ένα μεγάλο μπολ Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το χυμό τεύτλων. Τα τεύτλα μπορούν να καταναλωθούν ή να απορριφθούν
- 6Επιστρέψτε το χυμό τεύτλων στην κατσαρόλα .Τα σιγοβράζεται , ανακατεύοντας συνεχώς. Καθώς μαγειρεύονται και το νερό εξατμίζεται, θα συνεχίσει να πυκνώνει μέχρι να φτάσει τη συνοχή ενός παχύ σιρόπιου
- 7Μόλις ο χυμό τεύτλων έχει πήξει, το βγάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε σε ένα δοχείο αποθήκευσης. Καλύψετε το χυμό με ένα κομμάτι τουλουπάνι και αφήστε το να κρυώσει για 12 ώρες ή όλη τη νύχτα.
- 8Σκληροί κρύσταλλοι θα εμφανιστούν , όπως το υγρό ψύχεται. Αφαιρέστε τα κομμάτια του κρυστάλλου και συν τρίψετε τα σε μικρούς κόκκους. Χρησιμοποιήστε το όπως θα κάνατε με επιτραπέζια ζάχαρη.
- 1
πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου