Αν νομίζετε ότι αγοράζοντας καστανή ζάχαρη έχετε στο πιάτο σας μια υγιεινή και ακατέργαστη ζάχαρη πλανάστε πλάνη βαθιά ! Η συνταγή αυτή μας δείχνει πόσο εύκολα μπορούμε να μετατρέψουμε την άσπρη ζάχαρη σε καστανή ....... 1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μελάσα Συνδυάστε τη ζάχαρη και τη μελάσα σε ένα μπολ και ανακατέψτε με ένα σύρμα (και ένα πιρούνι θα λειτουργήσει καλά,μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο ) μέχρι να αναμιχθούν καλά μεταξύ τους . Αρχικά, δεν θα μοιάζει με αυτό που είχατε κατά νου , αλλά αυτό θα γίνει με το πέρασμα της ώρας . Θα είναι μια ελαφριά και αφράτη ζάχαρη πολύ πιο γευστική από την άσπρη Εάν υπάρχουν μερικά μικρά κομμάτια μελάσας στο μείγμα στο τέλος,θα απορροφηθούν Βάλτε την σε ένα αεροστεγές δοχείο........! ΑΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΊ ΤΙ ΑΓΟΡΆΖΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΈΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΜΟΥΦΕΣ "ΓΙΑ "ΧΡΥΣΆΦΙ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πηγη-
1 κουταλιά της σούπας μελάσα Συνδυάστε τη ζάχαρη και τη μελάσα σε ένα μπολ και ανακατέψτε με ένα σύρμα (και ένα πιρούνι θα λειτουργήσει καλά,μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο ) μέχρι να αναμιχθούν καλά μεταξύ τους . Αρχικά, δεν θα μοιάζει με αυτό που είχατε κατά νου , αλλά αυτό θα γίνει με το πέρασμα της ώρας . Θα είναι μια ελαφριά και αφράτη ζάχαρη πολύ πιο γευστική από την άσπρη Εάν υπάρχουν μερικά μικρά κομμάτια μελάσας στο μείγμα στο τέλος,θα απορροφηθούν Βάλτε την σε ένα αεροστεγές δοχείο........! ΑΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΊ ΤΙ ΑΓΟΡΆΖΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΈΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΜΟΥΦΕΣ "ΓΙΑ "ΧΡΥΣΆΦΙ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου