Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Περιβαντολογική μόλυνση από ραδιενεργό ουράνιο στης ράχες Ικαρίας στο πρότυπο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ?

ΠΡΟΕΣΠΕΡΑ
Η "Οικολογία" και "Αισθητική" του "Οικολογικού" Υβριδικού Εργοστασίου, που μαζί με την ακατάσχετη οδοποιία (=η συνήθης "παράπλευρη απώλεια" που κανένας "δε θυμάτα" να τονίσει σε μελέτες και διαβουλεύσεις) μπάζωσε τον Βυθό και ΟΛΑ τα ποτάμια μέχρι τον Κάλαμο, και γενικά κατακρεούργησε βάναυσα το Τοπίο...


 Περιβαντολογική μόλυνση από ραδιενεργό ουράνιο μετά από εκσκαφές  στης ράχες Ικαρίας στο πρότυπο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ!!

 250.000 κυβικά μπάζα και λογω της ελλιπούς μελέτης που έχουν κάνει ,τα μπάζα αυτά  τα πετάνε στην θάλασσα λέγοντας εκ των υστέρων ότι η μεταφορά των μπαζών είναι οικονομικά ασύμφορη!  Εχουν μετατρέψει την περιοχή σε ένα μικρό ''ορυχείο ουρανίου'' και με τους κατοίκους της βορειοδυτικής Ικαρίας να είναι εκτεθειμένοι στην ραδιενεργή σκόνη που αιωρείται στην περιοχή από τις δραστηριότητες των φορτηγών και των λοιπών μηχανημάτων οι εργασίες εκτελούνται σχεδόν στα όρια της περιοχής NATURA, τόπος για τα μεταναστευτικά πουλιά που διασχίζουν το αιγαίο πέλαγος.

Τα μπάζα αυτά ονομάζονται και απόβλητα μιας και τα πετρώματα της Ικαρίας είναι επικινδύνως ραδιενεργά μετά και από παλαιότερες μετρήσεις του εθνικού κέντρου ερευνών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ''. 
Σίγουρα δεν πρόκειται για ορυχείο ουρανίου αλλά οι συνθήκες εργασίας των εργατών χωρίς μέτρα προστασίας και οι κάτοικοι να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ανυπεράσπιστοι, τότε μάλλον θα αρχίζουν να ξυπνάνε με τα πιο άγρια και εφιαλτικά σενάρια!!"                                                                     ΌΦΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΉ ΛΑΊΛΑΠΑ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΊΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΟΥΣ?                                                     ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΈΣΤΕ ΓΙΑΤΙ 

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ

 ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΙ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΊ ΜΑΣ ?                                                                                              ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΜΙΚΡΟ" ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΉ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ  ΡΎΠΑΝΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 110 ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΠΟΣΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου