Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Στη Νέα Υόρκη, εκατοντάδες άνθρωποι κυνηγούν ένα Pokemon δημιουργώντας χάος στο Central Park (VIDEO)

© Screenshot Twitter
Στη Νέα Υόρκη,  οπαδοί δεν δίστασαν να αφήσουν τα αυτοκινητα τους  όπου να ναι  για να πιάσουν ένα  Pokémon, προκαλώντας ένα πλήρες κυκλοφοριακό χάος. 
Η εφαρμογή Pokemon Go , που  κυκλοφόρησε πριν  λίγες μέρες, μπορεί προφανώς να κάνει τους χρήστες του ανόητουςπροσφέροντας  μας , μια σουρεαλιστική σκηνή από Νέα Υόρκη  βράδυ  Παρασκευής, ... Ένα "Pokemon"  , εμφανίστηκε στη μέση του Central Park και 
εκατοντάδες κάτοικοι της Νέας Υόρκης  άρχισαν ξετρελαμένοι να το κυνηγούν  στα σοκάκια της περιοχής,  εγκαταλείποντας τα  αυτοκινητα τους με τις μηχανές  αναμμένες μέσα στη μέση του δρόμου.






Bousculade vendredi soir à Central Park.. car des joueurs de poursuivaient un Pokémon rare  
μέσω GIPHY
Από την επίσημη έναρξη της εφαρμογής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου, η αγοραία αξία των συνεργατών της Εταιρείας Niantic Labs »ανήλθε σε € 6.800.000. Σε διάστημα μιας εβδομάδας,η εφαρμογή  Pokemon Go έχει κατεβεί ένα εκατομμύριο φορές.

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να βρείτε ένα από τα μικρά πλάσματα και να πιάσετε μια  εικονική μπάλα. (παιχνίδι για "δυνατά μυαλά" δηλαδή )
Η εφαρμογή Pokémon Go κατακτά και το γραφείο του Ισραηλινού προέδρου
           Από την απελευθέρωση της εφαρμογής σε πολλές χώρες, τα εν λόγω περιστατικά αυξάνονται, με τους οπαδούς τους να μην διστάζουν να μπουκάρουν  ακόμα και σε  ιδιωτικούς χώρους ή και ακόμα να πέφτουν  θύματα  τροχαίων ατυχημάτων. Στη Νέα Ζηλανδία, ένας άνθρωπος  εγκατάλειψε την δουλεια  του για να παίζει σε πλήρη απασχόληση.
Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα The Washington Post, πολλοί παίκτες έχουν ήδη τραυματιστεί  ξεχνώντας  που έβαλαν τα πόδια τους,(και το μυαλό τους θα έλεγα επίσης) κοιτάζοντας την οθόνη του smartphone τους.Στη Γαλλία, το παιχνίδι ,αναβλήθηκε λόγω της τρομοκρατικής ενέργειας  στη Νίκαιας.Στην Ελλάδα λόγω του γενικού μπάχαλου που επικρατεί η εφαρμογή Pokemon Go αναμένετε με συγκρατημένη αισιοδοξια    ...!          ΠΗΓΗ https://translate.googleusercontent.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου