Υλικά που απαιτούνται:10 κουταλιές σούπας αποξηραμένα άνθη λεβάντας20 σταγόνες λεβάνταςαιθέριο έλαιο20 σταγόνες Κέδροςαιθέριο έλαιο5 κομμάτια από ύφασμα, κομμένα σε τετράγωναΚορδέλαΨαλίδιΟδηγίες:1.Σε ένα μπολ, συνδυάζουμετα άνθη λεβάντας και τα αιθέρια έλαια.Ανακατεύετε καλά, μέχρι η λεβάντα να απορρόφηση πλήρως τα έλαια.Μεταφορά σε ένα γυάλινο βάζο, για 24 ώρες.
2. Στρώστε καλά το ύφασμα πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια.Τοποθετήστε 2 κουταλιά της σούπας από το μείγμα λεβάντας πάνω στο ύφασμα.
3.
Τραβήξετε προς τα πάνω τις γωνίες του υφάσματος, κορδέλα και δέστε σφιχτά γύρω από τα άκρα χαλαρά για να δημιουργήσετε μια μπάλα.Ασφαλίστε με ένα κόμπο. Κόβετε το ύφασμα.
4.Τοποθετούμε κάθε μπάλα ανάμεσα στα ρούχα στα συρτάρια μας
Αυτές οι σπιτικές μπάλες σκώρου μυρίζουν όμορφα , και είναι αποτελεσματικές!
Μαύρη Salveείναι μια αποτελεσματική εναλλακτική θεραπεία του καρκίνου που προέρχεται από ένα πολυετές φυτό που ονομάζεται ρίζα του αίματος.Salves έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια για επιφανειακές μορφές καρκίνου.Μην επιχειρήσετε τη χρήση του αλοιφή, χωρίς τη βοήθεια ενός ειδικευμένου φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης που έχει εμπειρία με αυτό το είδος της αλοιφή
Other ingredients vary from black salve to black salve. A true black salve must contain the essential herb bloodroot. The other ingredients include Chaparral, Galangal root, Sheep sorrel, Plantain, Graviola, Bitter melon, Chaga mushroom, Yellow dock root, Calendula, Pine tar , bees wax and Ginger root. These are the most common ingredients in most black salves. Now for the mineral ingredients may consist of zinc chloride, chromium chloride, arsenic trisulphide and/or DMSO (dimethyl sulfoxide).
.μεταφραση
Μια αληθινή μαύρη αλοιφή πρέπει να περιέχει την απαραίτητη αιματόριζας βότανο.Τα άλλα συστατικά περιλαμβάνουν Chaparral, Galangal ρίζα, οξαλίδα πρόβατα, Plantain, Graviola, πικρό πεπόνι, Chaga μανιτάρι, κίτρινο ρίζα αποβάθρα, Καλέντουλα, Pine πίσσα, κερί μελισσών και ρίζα τζίντζερ.Αυτές είναι οι πιο κοινά συστατικά στις περισσότερες μαύρες αλοιφές.Τώρα για τα συστατικά ορυκτών μπορεί να αποτελείται από χλωριούχο ψευδάργυρο, χλωριούχο χρώμιο, αρσενικό τρισουλφίδιο και / ή DMSO (διμεθυλοσουλφοξείδιο).
One main ingredient that defines
black salve is as we mentioned before the use of distilled water or oils
as the base. Distilled water dries out and this is the main factor in
scarring. You need to keep the area moist and using oils instead of
water resolves this issue nicely. We have found the use of Neem and
Olive oil is essential. Neem is a great antiseptic and reduces
infections and the itchiness. Salves made with oil do take a little
longer to get the desired results, usually 2-5 days longer. We believe
this is far better than the serious scaring experienced with water based
black salves.μεταφραση
Ένα βασικό συστατικό που καθορίζει μαύρη αλοιφή είναι όπως είπαμε πριν από τη χρήση απεσταγμένου νερού ή έλαια ως βάση.Απεσταγμένο νερό ξηραίνει έξω και αυτό είναι ο κύριος παράγοντας στην δημιουργία ουλών.Θα πρέπει να κρατήσει το υγρό χώρο και τη χρήση ελαίων αντί για νερό επιλύει αυτό το ζήτημα όμορφα.Έχουμε βρει τη χρήση του Neem και ελαιόλαδο είναι απαραίτητη.Neem είναι ένα εξαιρετικό αντισηπτικό και μειώνει τις λοιμώξεις και τον κνησμό.Salves γίνει με το πετρέλαιο παίρνουν λίγο περισσότερο χρόνο για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, συνήθως 2-5 ημέρες περισσότερο.Πιστεύουμε ότι αυτό είναι πολύ καλύτερη από ό, τι το σοβαρό τρομάζεις εμπειρία με βάση το νερό μαύρο καταπραϋντικά.πηγηbloodrootblacksalve.com
Ήπια ζεσταίνετε το γάλα και το μέλι, μέχρι να διαλυθεί το μέλι πλήρως στο γάλα.Μην το φέρνετε σε βρασμό και στη συνέχεια αφήστε το μείγμα να κρυώσει.Ρίξτε το γάλα και το μέλι στο ζεστό νερό του μπάνιου μαζί με ροδοπέταλα .Ξαπλώστε
πίσω στο μπάνιο,για να χαλαρώσετε τρίψτε απαλά το δέρμα σας με ένα
υγρό σφουγγαράκι για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.Ξεπλύνετε το σώμα σας μετά
Ο θρύλος λέει ότι κατά τη διάρκεια του μεγάλου λοιμού του Μεσαίωνα,οι τυμβωρύχοι έπλεναν τα χέρια τους με αυτό το ξίδι το οποίο ήταν πολύ αποτελεσματικό κατά των μολύνσεων.Το αφέψημα αυτο έγινε με την έγχυση ξύδι ,απήγανο ,αψιθιά μέντα, φασκόμηλο, λεβάντα, δενδρολίβανο.γιατί αυτά τα συστατικά έχουν γνωστές αντιβακτηριακές ιδιότητες,
Το τελικό προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξωτερικά, και με ασφάλεια, για μία ποικιλία σκοπών: ως απολυμαντικό επιφάνειας,για ξέβγαλμα των μαλλιών, καθαριστικό του δέρματος, για τσιμπήματα εντόμων, ως απολυμαντικό,είναι κάποιες από τις πολλές χρήσεις τουΑν και τα συστατικά είναι πολύ αποτελεσματικά, είναι αρκετά ήπιο για να το χρησιμοποιήσετε για τα κατοικίδια ζώα και τα παιδιά, απλά αραιώστε το ένα μέρος του μείγματος σε τρία μέρη καθαρό νερό.
Εδώ είναι ό, τι χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας:
2 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο
2 κουταλιές της σούπας Sage φασκόμηλο
2 κουταλιές της σούπας λεβάντα
2 κουταλιές της σούπας αψιθιά
2 κουταλιές της σούπας απήγανος
2 κουταλιές της σούπας Μέντα
ξίδι μηλίτη (αρκετό για να καλύψει τα βότανα )
Μπορείτε επίσης να ρίξετε λεμόνι γαρίφαλο, κανέλα και / ή σκόρδο για επιπλέον δύναμη.
Γεμίστε ένα βάζο με τα βότανα.Για καλύτερα αποτελέσματα, κόψτε τα βότανα σε μικρά κομμάτια, αφήνοντας λίγο χώρο όσο το δυνατόν.κενό για να μην ακουμπάει το ξίδι το καπάκι γιατί μπορεί να διαβρώσει το μέταλλο με την πάροδο του χρόνου..
Ρίξτε σε θερμοκρασία δωματίου ξύδι μήλου στο βάζο σκεπάζοντας τα βότανα Τοποθετήστε το βάζο μακριά από το άμεσο ηλιακό φως,σε ένα ντουλάπι της κουζίνας, ή κάποιο άλλο μέρος όπου να θυμάστε να το κουνάτε κάθε ημέρα.Μετά από έξι εβδομάδες σουρώνετε το μείγμα μέσα από τουλπάνι και το τοποθετήστε σε ένα καθαρό βάζο ή μπουκάλι ψεκασμού.Θα διαρκέσει τουλάχιστον 18 μήνες (ορισμένα άρθρα που διάβασα έως 30), αν το αποθηκεύσετε σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος .το είδα http://herbanlifestyle.wordpress.com/
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το αγνό, τοπικό,Ικαριωτικο μέλιΑρωματισμένο Μέλι με Χαμομήλι.Τρίβουμε αποξηραμένο χαμομήλι καλά και το ρίχνουμε μέσα σε ένα βάζο με μέλι .Το ανακατεύουμε πολύ καλά Αφήνουμε να καθίσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να εμποτιστείμε τη γεύση του χαμομηλιουΔοκιμάστε το σκέτο ,σε ζεστό ρόφημα η ακόμα καλύτερα μέσα σε ζεστό γάλαΕίναι σίγουρο ότι το μέλι αυτό θα ηρεμήσει, θα χαλαρώσει,και θα απαλύνει το λαιμό και θα ανακουφίσει το στομάχι.
Η ιστορία της λαγάνας είναι μακραίωνη και σύμφωνα με τους ειδικούς ερευνητές ξεκινάει από την αρχαία Ελλάδα. Εκεί γύρω στον 5ο π.Χ. αιώνα συναντώνται οι πρώτες αναφορές για ένα ψωμί που έχει σχεδόν το ίδιο όνομα με τη σημερινή λαγάνα. Λέγεται το λάγανον ή αρτολάγανον, και σύμφωνα με τις σχετικές πηγές μοιάζει πολύ με το σημερινό σαρακοστιανό ψωμί αν και αναφέρονται προσθήκες από διάφορα άλλα υλικά όπως ξηροί καρποί και μέλι. Ακόμα και το σχήμα και το μέγεθος που αναφέρονται στις μαρτυρίες των αρχαίων ελληνικών κειμένων μοιάζουν πολύ με τη σημερινή λαγάνα, όπως και το γεγονός ότι τρώγονταν κυρίως σε γιορτές. Ο όρος αλλά και το είδος αυτό μεταφέρθηκε και στη γειτονική Ιταλία και γενικά στα παράλια της Μεσογείου όπου απέκτησε το όνομα laganum.
Η λαγάνα είναι άζυμος άρτος δηλαδή παρασκευάζεται χωρίς προζύμι. Τέτοιος άρτος πρόχειρος καταναλώθηκε από τους Ισραηλίτες κατά τη νύχτα της Εξόδου τους από την Αίγυπτο υπό την αρχηγία του Μωυσή. Έκτοτε, επιβαλλόταν από το Μωσαϊκό Νόμο η κατανάλωσή της για όλες τις ημέρες που διαρκούσε η εορτή του Πάσχα, μέχρι που ο Χριστός στο τελευταίο του Πάσχα ευλόγησε τον ένζυμο άρτο. Αναφορές για τη λαγάνα συναντούμε και στο μεγάλο σατιρικό ποιητή και κωμωδιογράφο Αριστοφάνη. Πιο συγκεκριμένα, στο πασίγνωστο έργο του “Εκκλησιάζουσες” αναφέρει “Λαγάνα πέττεται” (“Λαγάνες γίνονται”). Ο δε κορυφαίος Λατίνος λυρικός ποιητής, Οράτιος, στα κείμενά του κάνει αναφορά στη λαγάνα ως “το γλύκισμα των φτωχών”. Τέλος, από πολλούς ερευνητές της γαστρονομικής ιστορίας, η ελληνική λαγάνα θεωρείται ο προπομπός της ζύμης για πίτσα! Όσο και αν ακούγεται περίεργη, η παραπάνω θεωρία είναι πολύ πιθανή, τόσο λόγω του μεγέθους της ζύμης όσο και της ουδετερότητας της γεύσης του ελληνικού άζυμου ψωμιού.