Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακύκλωση..... φτιάξε ένα γρήγορο και άνετο σουτιέν.!!!



   

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει όλα τα νοικοκυριά, όμως όλως παραδόξως έχει τονίσει και το αίσθημα της αλληλεγγύης που εκφράζεται κυρίως με την ενίσχυση των πιο "χτυπημένων" από αυτή κοινωνικών ομάδων.

Παρά τα προβλήματα που προφανώς έχει όλος ο κόσμος η διάθεση για βοήθεια είναι εμφανής καθώς το σύνθημα είναι ένα "Δεν πετάω τίποτα και προσφέρω αυτό που μπορώ να στερηθώ".

Μέσα σε αυτό πλαίσιο, λοιπόν, ερχόμαστε και στο θέμα του ρουχισμού καθώς ο χειμώνας μπορεί να άργησε, όμως καταφθάνει βαρύς.

Τώρα που όλοι λίγο πολύ φτιάχνουμε ντουλάπες για την αλλαγή της εποχής, είναι ευκαιρία να ξεχωρίσουμε πράγματα που είτε δεν μας κάνουν πια, είτε δεν μας αρέσουν, είτε τα βαρεθήκαμε και να τα δώσουμε κάπου όπου σίγουρα θα πιάσουν τόπο. Για να μην ξεχνάμε και τον όγκο των σκουπιδιών που με αυτό τον τρόπο μειώνεται σημαντικά.

Πολύς κόσμος στρέφεται σε γνωστές και κοντινές "δεξαμενές", όπως η εκκλησία της ενορίας του, ή το σχολείο της γειτονιάς, ή σε κάποιους από τους άπειρους φιλανθρωπικούς οργανισμούς και σωματεία που παλεύουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Και φυσικά καλό είναι να συνεχίσει να το κάνει.  Υπάρχει όμως κάτι από την ντουλάπα μας που δεν μπορούμε να το προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας τα εσώρουχα είναι κάτι πολύ προσωπικό αντί λοιπόν να τα πετάξουμε στα σκουπίδια  μπορούμε να τα επαναχρησιμοποιησουμε με διαφορετικό τρόπο έτσι λοιπόν τα σλιπ του συντρόφου μας ,μπορούμε να τα  κάνουμε ένα άνετο και οικονομικό σουτιέν Μ
εταξύ τους τα ζευγάρια πρέπει  να μοιράζονται πράγματα, ν' ανταλλάσσουν σκέψεις, απόψεις, ιδέες  .......! Γιαυτό λοιπόν Ψαλίδι και φύγαμε για ενα άνετο και ερωτικό σουτιέν........ !!!!

  
Σουτιέν που κατασκευάζεται από mens εσώρουχα
Ξέρω ότι αυτό φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό, αλλά με κάθε ειλικρίνεια, αυτή η ιδέα κάνει πραγματικά  ένα γρήγορο,και άνετο σουτιέν. Επιπλέον, κάνει ένα αστείο δώρο για τις φίλες σας(.....)!!!! .







σέσουλα λαιμό εσώρουχα σουτιέν
Bra ΕπιστροφήΜπροστά Bra
Το μπροστινό μέρος του εσωρούχου είναι στην πραγματικότητα το πίσω του σουτιένΚατευθυντήριες γραμμές για την κοπή Μπροστά  (στο πίσω μέρος της εσώρουχα)








V-Neck Εσώρουχα Σουτιέν

σέσουλα λαιμό εσώρουχα σουτιέν
Εξώπλατο Εσώρουχα Σουτιέν
εσώρουχα κοπής σουτιέν βοήθεια
Αντρικό Medium 32-34. Ένα μέγεθος 36 σουτιέν θα ήταν  Large   Εδώ είναι μερικές κατευθυντήριες γραμμές κοπής για διάφορα στυλ του σουτιέν συμπεριλαμβανομένων λαιμό σέσουλα, v-λαιμό, και ένα σουτιέν εξώπλατο






































 Λίγα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε- Μέγεθος: Για να καταλάβετε τι μέγεθος εσώρουχο χρειάζεστε για το σωστό μέγεθος του σουτιέν σας, μπορείτε απλά να μετρήσετε  το μέγεθος της μέσης ενός ζεύγους  αντρικού σλιπ με το μέγεθος του σουτιέν σας. Εάν φοράτε ένα μέγεθος σουτιέν 34, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε  
πηγη http://www.budget101.com/members/liss.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου