Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Πολυτέλεια για άδειες τσέπες

 





Hostel για ακριβά γούστα και low budget διαμονή. Για φθηνές διακοπές και φθηνή διαμονή για backpackersαλλά και για απαιτητικούς ταξιδιώτες ανακαλύψαμε τα πιο πολυτελή. Έχουν «αέρα» ακριβού  ξενοδοχείου με  τιμές που θα «τρίβετε τα μάτια σας» και δίκαια έχουν ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία τους. Όλα διαθέτουν 2κλινα ή 3κλινα δωμάτια και κοιτώνες και βρίσκονται στο κέντρο. 




 


Palmers Lodge SwissCottage  Λονδίνο, από 20€.
Το πιο δημοφιλές και ατμοσφαιρικό hostel στο κεντρικό Λονδίνο κερδίζει τα τελευταία 2 χρόνια την πρώτη θέση στην επιλογή διαμονής της νεολαίας. Με πλούσιο πρωινό που χρεώνεται 5,50€–μπορείτε να παραγγείλλετε στον σεφ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας- στο ανακαινισμένο βικτοριανό κτίριο του κεντρικού Λονδίνου παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Παρέχει σεντόνια, άνετα και πεντακάθαρα δωμάτια, 24ωρη υπηρεσία reception, δωρεάν internet, πλυντήρια, κουζίνα self-service, αναγνωστήριο, μπαρ, εστιατόριο. 



Budget Backpackers  Εδιμβούργο, από 9,5€

Με θέα το κάστρο του Εδιμβούργου και ανέσεις το hostel στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις της νεολαίας για διαμονή στην Σκοτία. Οργανωμένο με δωρεάν από σεντόνια έως περιηγήσεις και ποτοκατάνυξη σε μπαρ της πόλης. 



 

Plus Berlin Βερολίνο, από 11€

Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα κι ένα υπέροχο κήπο θα βρείτε στο  Plus Berlin με τα μοντέρνα υπνοδωμάτια του και τις υψηλού επιπέδου δωρεάν παροχές στους πελάτες του, όπως για παράδειγμα γιόγκα. Διαθέτει από δωρεάν χώρο στάθμευσης μέχρι και αίθουσα συνεδρίου!  



 


ONE80 Hostel  Βερολίνο, από 14€

Διαπιστευτήρια με πιστοποιητικό Αριστείας Tripadvisor 2014. Μοντέρνα αισθητική, με κομψούς και καθαρούς χώρους, club με DJ και πολλές παροχές στους πελάτες του.


 



Cocomama Άμστερνταμ από 30€ 

Το καλύτερο hostel της πόλης κερδίζοντας τις προτιμήσεις και την ψήφο των ταξιδιωτών επί τρία χρόνια, σημαντική διάκριση στα τέσσερα μόλις χρόνια λειτουργίας του. Οι νεαρές ιδιοκτήτριες του με μεράκι και φαντασία δημιούργησαν ένα hostel με όμορφους χώρους  και θεματικά δωμάτια. 



Independente  Λισαβόνα, από 13€


Το μεγαλύτερο me 90 κρεβάτια και πανέμορφο hostel δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ξενοδοχεία της πόλης. Πέρα από το άψογο σέρβις και τα όμορφα δωμάτια του, το εστιατόριο του συμπεριλαμβάνεται στα δυνατά του χαρτιά. Meeting point , για ντόπιους και ταξιδιώτες με κουζίνα αποκλειστικά με προϊόντα της περιοχής.                                     πηγη http://www.doreandiakopes.com/


 

 


Και επειδη το τελευταίο καιρό η Ευρώπη αποτελεί για πολλούς Έλληνες το κόκκινο πανί ,θα σας πρότεινα να ξεχάσετε τους "κρυόκωλους" του βορρά με μια Χριστουγεννιάτικη βεγγέρα στο Νησί μας στην Ικαρία! Αν έχετε φίλους,συγγενείς ....μη διστάσετε να ζητήσετε να σας φιλοξενήσουν γι αυτες τις γιορτές Οι Ικαριώτες έχουν πάντα ανοικτά τα σπίτια τους  με μόνο αντάλλαγμα μια ζεστή αγκαλιά και μια χαρούμενη παρέα δίπλα στο τζάκι τους δοκιμάζοντας χωρίς κανένα ευρώ το κρασί  ,τους μανίτες ,τις χορτόπιτες και το κατσικάκι τους  Όσοι τυχεροί προσέλθετε ,αν πάλι προτιμήσετε τας Ευρώπης καλές διαμονές καλά Χριστούγεννα σε όλους σας !!!!!!!!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου