Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας: Γιατί θα έπρεπε να ανησυχούμε;




"Ένα τρίτο όλων των προϊόντων προσωπικής φροντίδας περιέχουν ένα ή περισσότερα συστατικά που ταξινομούνται ως πιθανά καρκινογόνα στον άνθρωπο."

Η ιστορία των καλλυντικών - παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το βίντεο για διασκέδαση και διορατικές σκέψεις με όλους τους φίλους και την οικογένειά σας!
Η πλειοψηφία των καλλυντικών είναι συνήθως αποδεκτά στην αγορά με βάση την, εμφάνιση και μυρωδιά και όχι τι περιέχουν. Μια επισκόπηση των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων βιομηχανία καλλυντικών, δείχνει ότι για κάθε δολάριο που ξοδεύεται για ένα προϊόν:
6% πηγαίνει προς τα συστατικά,
το 12% επί της συσκευασίας,
12% για τη διαφήμιση,
το 20% για τους μισθούς και τη διοίκηση,
το 10% στον κατασκευαστή
και το 40% για το λιανοπωλητή.
 να ανησυχείτε για τις χημικές ουσίες στο σπίτι σας και το περιβάλλον;
Η απάντηση είναι ΝΑΙ - γιατί; Διότι ενώ δεν μπορούμε να δούμε και να αισθανθούμε τα αποτελέσματα άμεσα και η μικρότερη ποσότητα χημικών απορροφάται από το δέρμα σας κάθε μέρα χωρίς να το γνωρίζουμε!
Δεν μπορείτε να το δείτε ...
Δεν μπορείτε να το μυρίσετε ...
Δεν μπορείτε να το δοκιμάσετε ...
Αλλά μπορείτε να το ακούσετε και να διαβάσετε ... γι 'αυτό.
Οι πληροφορίες είναι η πιο ισχυρή άμυνα σας, μετά από αυτό έρχεται δράση!
Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς χημικές ουσίες μπορουν  να εισχωρήσουν στο σώμα μας μέσο του δέρματος μας
Πώς είναι χημικές ουσίες  που απορροφώνται από το δέρμα;
Το δέρμα, το μεγαλύτερο οργανο  του σώματος και των οργάνων αναπνοής, όχι μόνον δρα ως εμπόδιο βοηθά με την εξάλειψη, και απορροφά ουσίες στο σώμα.Αυτός ο μηχανισμός, που ονομάζεται ρίΐο-σμηγματογόνους συσκευής, ρυθμίζει τη διείσδυση ορισμένων ουσιών από το επιδερμικό και το δερματικό στρώμα του δέρματος, τα οποία στη συνέχεια απορροφάται στη συστηματική κυκλοφορία και κυκλοφορία του αίματος μέσω των θυλάκων των τριχών και των σμηγματογόνων (έλαιο) αδένες.
Επιστημονική και ιατρική έρευνα έχει δείξει ότι περίπου 8 -10.000 τοξίνες  απορροφούνται  από το δέρμα από τα καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης.
Μια ανησυχητική σκέψη όταν οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν 6-12 προϊόντα προσωπικής φροντίδας καθημερινά. Οι κατασκευαστές συνεχίζουν να ενσωματώνουν τις χημικές ουσίες, όπως τα ορυκτέλαια και τα πετροχημικά προϊόντα,γιατί είναι οικονομικά αποδοτική, δεν είναι επιρρεπείς στην οξείδωση, και έχει εγγυημένη διάρκεια ζωής έως και τρία χρόνια ή και περισσότερο. Η προσθήκη  συνθετικά αρώματα και τεχνητά χρώματα στα προϊόντα με βάση την προσέλκυση των καταναλωτών και να βοηθήσει με την συγκάλυψη σήψη και η τάγγιση.
Δερματολόγοι και οι ειδικοί υποστηρίζουν  και sorbolene υδατικό (με βάση το πετρέλαιο) κρέμες με βάση το ότι το κάνουν προσφέρουν κάποια προστασία από εξωτερικούς παράγοντες. Φαίνονται να ενυδατώνεται και ενυδάτωση, αλλά στην πραγματικότητα καταστέλλουν την ικανότητα δέρματα να λειτουργήσει κανονικά. Προσφέρουν λίγη τροφή, δεν απορροφάται εύκολα, δεν περιέχουν τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFA) ή βιταμίνες και να διαταράξει ή ακόμη και να απαγορεύσει το δέρμα από την απορρόφηση των λιποδιαλυτών βιταμινών και ΕΥΤ.
Αντί ενυδάτωση του δέρματος αυτές αναστέλλουν τη φυσική διαδικασία διαπνοής δημιουργώντας ένα φράγμα που εμποδίζει την εξάτμιση του νερού. Αυτή η εφαρμογή έχει ένα αποφρακτικό αποτέλεσμα παρόμοιο με την εφαρμογή περιτυλίγματος προσκολλώνται στην εξωτερική επιφάνεια του δέρματος.
Μακροχρόνια χρήση τους είναι επιζήμια, όπως το δέρμα αναπτύσσει μια σταθερή εξάρτηση από τις εφαρμογές δημιουργώντας μια επιδείνωση  του δερμάτος και τη γενική υγεία? Συχνά αποτέλεσμα ευαισθησίες, φραγμένοι πόροι, αλλεργιογόνων και φωτοτοξικές αντιδράσεις.
Ποια είναι η πιο επικίνδυνη χημική ουσία;
Προχωρήστε και ρίξτε μια ματιά σε προϊόντα προσωπικής σας και να δείτε εάν αυτές οι χημικές ουσίες είναι κάτω από αυτά . Αν είναι, να  πετάξετε έξω!
Ενδεχομένως οι πιο επικίνδυνες χημικές ουσίες που πρέπει να συμπεριληφθούν στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας είναι τα παράγωγα αμμωνίας, η οποία είναι γνωστό ότι έχουν διαταραχές ορμονών.
Αυτό περιλαμβάνει:
  • Διαιθανολαμίνη (DEA)
  • Τριαιθανολαμίνη (ΤΕΑ)
  • Μ ONOETHANOLAMINE (ΜΕΑ).
Αυτές οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να πυκνώσει και να καθαρίσει και να προστεθούν στα σαπούνια, αφρόλουτρα και καθαριστικά προσώπου. Δεν είναι καρκινογόνο σε ίδιες? Ωστόσο, όταν συνδυάζονται με τα προϊόντα που περιέχουν νιτρικά άλατα, ένα κοινό συντηρητικό, μια επικίνδυνη χημική αντίδραση λαμβάνει χώρα οδηγώντας στο σχηματισμό νιτροζαμινών.
Οι περισσότεροι είναι καρκινογόνες νιτροζαμίνες. Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ αναγνώρισε την απειλή? Στη δεκαετία του 1970 κάλεσε τη βιομηχανία να αφαιρέσετε τα προϊόντα αυτά από τα καλλυντικά της, ωστόσο, μια έκθεση FDA στα τέλη της δεκαετίας του 1980 διαπίστωσε ότι το 37 τοις εκατό των προϊόντων που ελέγχθηκαν περιείχε ακόμη νιτροζαμίνες.
Βιομηχανικής αλκοόλης-Βιομηχανική αλκοόλ είναι ένα σημαντικό συστατικό σε στοματικό διάλυμα. Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου της Αμερικής έχει βρεθεί ότι έχουν στοματικά διαλύματα με περιεκτικότητα σε αλκοόλη από 2 ή υψηλότερο έχουν ενοχοποιηθεί στο στόμα, της γλώσσας και του λάρυγγα καρκίνων.
Η αλκοόλη δρα ως διαλύτης στο στόμα, καθιστώντας τους ιστούς του δέρματος πιο ευάλωτο σε καρκινογόνους παράγοντες. Επίσης, οι άνδρες είχαν 60% υψηλότερο κίνδυνο και οι γυναίκες 90% υψηλότερο κίνδυνο αυτών των καρκίνων σε σύγκριση με εκείνους που δεν χρησιμοποιούν στοματικό διάλυμα.
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - Το αλουμίνιο είναι ένα μέταλλο που χρησιμοποιείται ευρέως σε αντιιδρωτικά, επεξεργασμένα τρόφιμα, κουτιά αναψυκτικών, αλουμινόχαρτο και μαγειρικά σκεύη. Ο Δρ Daniel Perl, Διευθυντής του Νευροπαθολογία στο Mount Sinai Medical Centre στη Νέα Υόρκη συνιστά να αποφεύγεται η χρήση των αεροζόλ αποσμητικά. Έχει βρεθεί ότι το αλουμίνιο σε μορφή αερολύματος μπορεί να είναι πιο εύκολα απορροφούμενη εντός του εγκεφάλου μέσω των ρινικών διόδων. Μελέτες δείχνουν ότι η τακτική χρήση αυτών των προϊόντων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο της νόσου του Alzheimer από όσο 3 φορές.
Κοιτάξτε έξω για αυτές τις προειδοποιήσεις!
ΠΡΟΣΟΧΗ Ελαφρώς τοξικό (πολλά πράσινα προϊόντα που φέρουν αυτό το σήμα)
ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟ προκαλεί πόνο, ερυθρότητα, ή φλεγμονή του δέρματος, των ματιών, των βλεννογόνων ή του συστήματος αναπνοής
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Μέτρια τοξικό
ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΕΣ Μπορεί να καταστρέψει υλικό ή ζωντανός ιστός
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ή δηλητήριο Ιδιαίτερα τοξικό                                                                                                  πηγη   Μεταφραση     απο         https://www.facebook.com/SmartKleanCorp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου