Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ινδοί χρησιμοποιούν coca cola και pepsi ως τα πιο αποτελεσματικά φυτοφάρμακα!

Καρκίνο πίνουμε τόσα χρόνια!


Απίστευτο το τι καταναλώνουμε εδώ και καιρό και δεν έχουμε ιδέα τι κακό μας κάνουν!
Στην Ινδία χρησιμοποιούν COCA COLA και PEPSI σαν φυτοφάρμακα εφόσον αυτά είναι το ίδιο αποτελεσματικά με τα κανονικά φυτοφάρμακα αλλά αρκετά φθηνότερα. Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι γιατί πολύ απλά, η COCA COLA και η PEPSI χρησιμοποιούν σαν γλυκαντική ουσία, την επικίνδυνη για την υγεία σας τοξική ασπαρτάμη της Monsanto που αρχικά χρησιμοποιήθηκε σαν εντομοκτόνο τερμιτών.
Γιατί η ασπαρτάμη είναι τόσο επικίνδυνη; Όταν η θερμοκρασία του γλυκαντικού είναι μεγαλύτερη από 86 βαθμούς F, το ξυλο-οινόπνευμα της ασπαρτάμης μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη και στη συνέχεια σε μυρμηκικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί μεταβολική οξέωση.
 Μυρμηκικό οξύ είναι το δηλητήριο που βρίσκεται στο τσίμπημα των ερυθρών μυρμηγκιών. Η τοξική μεθανόλη μιμείται, μεταξύ άλλων προϋποθέσεων, τη σκλήρυνση κατά πλάκας και το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.
Η ασπαρτάμη, είναι ένα αποτυχημένο εμπορικά, εντομοκτόνο τερμιτών. Αν νοτίσεις (όχι με πολύ νερό) μερικά σακουλάκια ασπαρτάμης και τα τοποθετήσεις στο έδαφος κοντά σε μια μυρμηγκοφωλιά την επομένη θα βρεις ένα μικρό βουναλάκι από νεκρά μυρμήγκια. Αυτό το εντομοκτόνο το βάζεις στο σώμα σου, με την μορφή τροφής ή ροφημάτων. Σε ενοχλεί το τσιγάρο και όχι η ασπαρτάμη-πτωμαΐνη της cola light γιατί σου είπαν πως το τσιγάρο σκοτώνει, ενώ η πτωμαΐνη-κόκα κόλα λάιτ κάνει καλό. Τρομάρα σου και ‘συ το ‘χαψες, έτσι, επειδή σου το είπαν, χωρίς έρευνα, χωρίς μελέτη, χωρίς γνώση.

Πολλοί άνθρωποι είχαν διαγνωστεί κατά λάθος ότι πάσχουν από Σ.Κ.Π.
Παρά το γεγονός ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν είναι αιτία θανάτου, αλλά αιτία μεγάλης ταλαιπωρίας, κοινωνικής και οικονομικής, η τοξική μεθανόλη είναι!

Ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος έχει γίνει σχεδόν ανεξέλεγκτος, όπως και η σκλήρυνση κατά πλάκας, ιδίως με την κατανάλωση Diet Coke και Pepsi. Τα θύματα συνήθως δεν γνωρίζουν ότι η ασπαρτάμη είναι ο ένοχος. Συνεχίζουν τη χρήση της και ερεθίζουν το λύκο σε τέτοιο βαθμό, ώστε να γίνεται η κατάσταση απειλητική για τη ζωή τους.

Έχουμε δει ασθενείς με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο να γίνονται ασυμπτωτικοί αμέσως μόλις σταματήσουν την κατανάλωση διαιτητικής σόδας.

Στην υγεία μας και Καλή μας χώνεψη!                                                                                  πηγη  http://koufakaiparaloga.blogspot.gr
-

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Κόλιανδρος, ο... αγχολυτικός

κολίανδρος
Δεν είναι από τα βότανα που χρησιμοποιούμε συχνά, κι όμως αξίζει μια θέση στην κουζίνα μας, αφού, εκτός ότι αρωματίζει πολλά πιάτα, θεωρείται και αγχολυτικός. Ο λόγος για τον κολίανδρο,  κορίανδρο ή κόλιαντρο, ένα ιδιαίτερο μυρωδικό της ελληνικής γης.
Είναι φυτό που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και την ξηρασία και γενικά μπορεί να καλλιεργηθεί σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας, ακόμη και στον κήπο μας ή το μπαλκόνι μας. Ανθίζει στις αρχές του καλοκαιριού και οι καρποί του είναι σφαιρικοί με καφετί χρώμα.
Όλα τα μέρη του φυτού είναι εκμεταλλεύσιμα, αλλά κυρίως τα φύλλα και οι σπόροι του στην αποξηραμένη τους μορφή, χρησιμοποιούνται στη μαγειρική. Ο φρέσκος ωστόσο έχει εντονότερο άρωμα και καλύτερη γεύση. Συνοδεύει συνήθως το ψάρι, αλλά το εξαιρετικό του άρωμα, το καθιστά εύκολο σε συνδυασμούς με πολλά τρόφιμα.
Οι αποξηραμένοι του καρποί είναι γνωστοί και απλά ως κόλιανδρος. Χρησιμοποιούνται ολόκληροι ή τριμμένοι ως μπαχαρικό, ενώ περιζήτητο είναι και το αιθέριο έλαιο τους. Έχουν άρωμα κίτρου όταν συνθλίβονται. Μπορούν, επίσης, να χαρακτηριστούν πικάντικοι με μια ζεστή γεύση πορτοκαλιού. Η συνηθέστερη χρήση τους είναι ως βασικό συστατικό στη σκόνη κάρυ και ως αρωματικό συστατικό στα καπνιστά κρέατα και στα λουκάνικα.
Τα φύλλα του έχουν μια πολύ διαφορετική γεύση από τους σπόρους. Είναι παρόμοια με το μαϊντανό, αλλά πιο ζουμερά. Τα ψιλοκομμένα φύλλα κολίανδρου χρησιμοποιούνται και ως γαρνιτούρα σε μαγειρευτά πιάτα, αλλά δεν πρέπει ποτέ να ψήνονται αρκετά, καθώς η θερμότητα καταστρέφει τη λεπτή γεύση τους. Ψιλοκομμένα φύλλα κόλιανδρου είναι ένα εξαιρετικό συστατικό και σε φρέσκες σαλάτες με ντομάτα, αγγούρι και κρεμμύδι.
Έχει διαπιστωθεί ότι ο κόλιανδρος έχει αντιοξειδωτική δράση στον ανθρώπινο οργανισμό. Περιέχει πλούσιες ποσότητες βιταμινών Α, C και Κ, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, φυλλικό οξύ, σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο και κάλιο, καθώς και μικροποσότητες φωσφόρου και ψευδαργύρου. Τα φρέσκα φύλλα του έχουν χρησιμοποιηθεί στην κλασσική ιατρική για την καταπολέμηση του άγχους και της αϋπνίας. Ως βότανο βοηθάει στην ανακούφιση από τη δυσπεψία και τις μολύνσεις από μύκητες και βακτήρια, όπως το E.Coli και τη σαλμονέλα και είναι ένα φυσικό αποτοξινωτικό, μιας και βοηθά στην μείωση της υψηλής χοληστερόλης στο αίμα.
Συντήρηση και αποθήκευση
Ο φρέσκος κόλιανδρος είναι προτιμότερο να αποθηκεύεται στο ψυγείο, σε αεροστεγείς συσκευασίες. Δε διατηρείται, όμως, για πολύ καιρό, καθώς τα φύλλα του στεγνώνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και χάνουν μεγάλο μέρος του αρώματός τους.
Συντηρείται  για πολλούς μήνες στην κατάψυξη, όπως όλα τα φρέσκα αρωματικά, ψιλοκομμένα σε παγοθήκες με νερό.
Καλλιέργεια στο μπαλκόνι
Ο κόλιανδρος, ως φυτό, δεν έχει πολλές απαιτήσεις παρά μόνο πότισμα. Το έδαφος πρέπει να είναι υγρό κατά την διάρκεια ανάπτυξης του βλαστού, γιατί μετά την ανάπτυξή του, είναι πολύ ανθεκτικός στην ξηρασία.  Μπορούμε εύκολα να το καλλιεργήσουμε σε γλάστρα. Θα πρέπει να το φυτέψουμε νωρίς την άνοιξη, τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, όταν οι θερμοκρασίες είναι  17-22 Co .
Ο κολίανδρος χρησιμοποιείται στην αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική, αλλά και την οινοποιία για την κατασκευή λικέρ και ως αρωματικό της μπύρας.
Έχει επίσης μια μοναδική ικανότητα να συνδυάζεται με πάρα πολλά μπαχαρικά και να ισορροπεί τη γεύση και το άρωμα τους, γι’ αυτό και είναι βασικό συστατικό σε πολλά μείγματα μπαχαρικών σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα σε μείγματα κάρυ.
Σε πολλές κουζίνες συνδυάζεται πάντα με κύμινο και δίνει εξαιρετική γεύση σε κρέας, ψάρι, κοτόπουλο και λαχανικά. Συνδυάζεται άψογα με βασιλικό, γαρίφαλο, κανέλα, κύμινο, σκόρδο και τζίντζερ.
Tips Διατροφής
-         Ο φρέσκος κόλιανδρος πρέπει να μπαίνει πάντα στο τέλος του μαγειρέματος, για να μη χάνει το άρωμά του.
-         Για πιο έντονη γεύση, καβουρντίστε τον ελαφρά, πριν τον προσθέσετε στο φαγητό σας.
-         Αν παραπέσει στο φαγητό πολύ γαρίφαλο ή άλλο δυνατό μπαχαρικό, διορθώνουμε τη γεύση προσθέτοντας τη διπλή ποσότητα σε κόλιανδρο.
Πηγή: toarkoudi.gr (http://bit.ly/VSEobe)                                                            Συνταγή κόλιαντρο και  βούτυρο λεμονιού:
- 10 γραμμάρια κόλιανδρο 
- 125 γραμμάρια βούτυρο
- 1 λεμόνι
- 1 πρέζα αλάτι 

- 1 πρέζα πιπέρι
Προετοιμασία:
- Κόβουμε τα φύλλα από το κόλιανδρο.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το βούτυρο, το χυμό λεμονιού, το κόλιαντρο, αλάτι και πιπέρι.
- Το αφήνουμε  στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά, μέχρι το μείγμα να είναι άκαμπτο.
- Στη συνέχεια, το  χρησιμοποιούμε  σε διάφορα τρόφιμα ή φαγητά                                           πηγη .http://www.blockorganico.com/                                                                                           

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Φτιάξε βιολογικό εντομοαπωθητικό - δυναμωτικό από τσουκνίδα

tsouknida
Η τσουκνίδα περιέχει ένζυμα, σίδηρο, βιταμίνες, διάφορα άλατα και μυρμηγκικό οξύ. Στη βιολογική καλλιέργεια μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε ως ένα εξαιρετικό εντομοαπωθητικό και δυναμωτικό για τα φυτά μας.

Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε είτε φρέσκια, είτε να την αποξηράνουμε σε σκιά για να τη χρησιμοποιούμε όλο το χρόνο. Λόγω του ερεθισμού, πόνου και κνησμού που προκαλεί η τσουκνίδα όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα, πολύ σημαντικό είναι να φοράμε γάντια κατά τη διαδικασία συλλογής της. 

Αν όμως από λάθος ακουμπήσετε τα φύλλα της, μη ανησυχείτε. Πάντα δίπλα από τη τσουκνίδα φύεται η μολόχα. Τρίψτε τα φύλλα της επάνω στο ερεθισμένο δέρμα και τα συμπτώματα θα εξαφανιστούν !!! 

Τσουκνίδα ως εντομοαπωθητικό…Χρόνος προετοιμασίας 24 ώρες.

Μέσα σε ένα κουβά ρίχνουμε ένα μέρος τσουκνίδας φρέσκιας και 10 μέρη νερού. Ανακατεύουμε καλά ώστε η τσουκνίδα να βυθιστεί μέσα στο νερό. Με ζεστό καιρό μπορεί και σε 14 ώρες το παρασκεύασμα να είναι έτοιμο, με κρύο καιρό θέλουμε οπωσδήποτε 24 ώρες, όχι όμως παραπάνω.

Μετά το διάστημα αυτό αφού σουρώσουμε το μίγμα που έχουμε κάνει το παίρνουμε αυτούσιο (χωρίς αραίωση) και ραντίζουμε τα φυτά που βρίσκονται στην αρχή της προσβολής από μελίγκρες.

Το ίδιο παρασκεύασμα φτιάχνουμε μετά από 5 ή 8 ημέρες και ξαναραντίζουμε τα φυτά. Αυτό επαναλαμβάνεται άλλες 3 ή 5 φορές ανάλογα με την προσβολή. Μετά τα 5 ραντίσματα τα φυτά έχουν ισχυροποιηθεί τόσο που δεν προσβάλλονται πλέον από μελίγκρες.

Προσοχή:
 Μόλις σουρώσουμε το μίγμα αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το εκχύλισμα αμέσως ή το αργότερο μετά δύο ώρες, αλλιώς χάνει την αποτελεσματικότητα του

Τσουκνίδας ως δυναμωτικό…Χρόνος προετοιμασίας 10-15 ημέρες.

Με τις ίδιες αναλογίες όπως και προηγουμένως, δηλαδή 10 μέρη νερού 1 μέρος τσουκνίδας, φτιάχνουμε ένα παρασκεύασμα που το αφήνουμε όμως 10 – 14 ημέρες ανακατεύοντας το καθημερινά με ένα ξύλο.

Μετά από λίγες ημέρες αρχίζει να αφρίζει και να βγαίνει μια έντονη δυσάρεστη οσμή για αυτό τοποθετούμε το βαρέλι με το παρασκεύασμα σε κάποια άκρη του κήπου και το σκεπάζουμε με ένα καπάκι. Το χειμώνα, αν θέλουμε να επιταχύνουμε τη διαδικασία, τοποθετούμε το βαρέλι κάπου στον ήλιο, το καλοκαίρι όμως οπωσδήποτε στη σκιά. Αν θέλουμε να μειώσουμε την έντονη δυσάρεστη οσμή, ρίχνουμε μέσα μια χούφτα σκόνης από πετρώματα.

Όταν οι αφροί σταματήσουν μετά 10 ή 14 μέρες, το παρασκεύασμα είναι έτοιμο. Τότε το σουρώνουμε και το διάλυμα αυτό μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αμέσως ή το φυλάμε σκεπασμένο σε δροσερό μέρος για μετέπειτα χρήση. Με το μίγμα αυτό ψεκάζουμε τα φυτά αραιώνοντας το με το τριπλάσιο μέχρι πενταπλάσιο νερό. Όσο πιο τρυφερά είναι τα φυτά τόσο μεγαλύτερη αραίωση χρειάζεται.

Το ψέκασμα αυτό δρα ως αναζωογονητικό π.χ. σε φυτά που έχουν ταλαιπωρηθεί από ξηρασία.. Επίσης, κάνει τα φυτά πιο ανθεκτικά σε τυχόν μελλοντικές προσβολές. Αν έχουμε πολύ από αυτό το διάλυμα, το αραιώνουμε με δεκαπλάσιο νερό και ποτίζουμε τα φυτά στις ρίζες τους, έτσι δίνουμε στο έδαφος και άζωτο.

Υπάρχουν μερικοί βιοκαλλιεργητές που καταφέρνουν να έχουν υγιή φυτά χωρίς κανένα άλλο ράντισμα, εκτός αυτό το δυναμωτικό της τσουκνίδας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να επιδιώκουμε.          πηγη    
http://www.organiclife.gr


Τα 4 μέρη με μεγάλα ποσοστά μακροζωίας από το National Geographic

Από το National Geographic εντοπίστηκαν οι 4 περιοχές στον κόσμο -οι δύο στη Μεσόγειο- όπου οι κάτοικοι ξεχνούν να πεθάνουν!
Η μακροζωία εδώ χτυπάει κόκκινο και όλοι δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο τα πολλά χρόνια ζωής που έχουν… γραμμένα! Αρρώστιες και θάνατοι είναι άγνωστες λέξεις για τους περισσότερους και σίγουρα δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν πολύ να γνωρίζουν τα μυστικά για την καλή και μεγάλη ζωή τους…
Στην Ικαρία οι άνθρωποι ξεχνάνε να πεθάνουν
tilestwra.com | Τα 4 μέρη με μεγάλα ποσοστά μακροζωίας από το National Geographic
Ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη μόνο το 0,1% του πληθυσμού ζει πάνω από 90 χρόνια, στην Ικαρία το αντίστοιχο ποσοστό είναι δεκαπλάσιο. Οι ηλικιωμένοι της Ικαρίας, όχι μόνο ζουν περισσότερο, αλλά εμφανίζουν και το μικρότερο ποσοστό άνοιας και γεροντικής κατάθλιψης στην Ελλάδα.
Οι ερευνητές έχουν καταλήξει ότι η ικαριώτικη μακροζωία οφείλεται σε συνδυασμό παραγόντων: Δεν είναι μόνο η μεσογειακή διατροφή και η ορεσίβια ζωή. Ίσως ακόμα πιο σημαντικά είναι αυτά που δεν κάνουν οι κάτοικοι του νησιού. Δεν δουλεύουν όλη την ημέρα, δεν αγχώνονται τόσο πολύ και θεωρούν το μεσημεριανό ύπνάκο, ιερό.
Πάντως η καθημερινή χρήση ελαιολάδου φαίνεται να έχει ακόμα και στους ηλικιωμένους ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική τους ζωή με καλύτερα ποσοστά ικανοποίησης από την ερωτική τους δραστηριότητα.
Σε πληθυσμό 284 ηλικιωμένων ανδρών που συμπλήρωσαν το ειδικό ερωτηματολόγιο ερωτικής δραστηριότητας , ποσοστό 60% ανέφερε τουλάχιστον μέτρια αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης και ποσοστό 50% ανέφερε ολοκλήρωση της συνεύρεσης. Ένα ποσοστό 20% ανέφερε ότι δεν έχει καμία σεξουαλική δραστηριότητα.
Ιταλία: Σαρδηνία – Μεσογειακή διατροφή
tilestwra.com | Τα 4 μέρη με μεγάλα ποσοστά μακροζωίας από το National Geographic
Έχει το διπλάσιο ποσοστό αιωνόβιων από την υπόλοιπη Ιταλία. Κατ’ αρχήν καλά γονίδια, μεσογειακή διατροφή. Οι ειδικοί λένε πως ιδιαίτερα ευεργητική για την υγεία είναι και η αγάπη των Σαδήνιων για το λευκό κρασί. Oι αγροτικές εργασίες και σε μεγάλο βαθμό ο σεβασμός στους μεγαλύτερους, φαίνεται πως είναι αλληλοσυμπληρούμενοι παράγοντες. Στη Σαρδηνία ο όρος, οίκος ευγηρίας είναι σχεδόν άγνωστος.
Ιαπωνία: Οκινάουα – Δίαιτα με πολλά λαχανικά και σεξουαλικές ορμόνες
tilestwra.com | Τα 4 μέρη με μεγάλα ποσοστά μακροζωίας από το National Geographic
Σύμφωνα με το National Geografic, το νησί αυτό έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αιωνόβιων κατοίκων στον κόσμο. Οι ηλικιωμένοι στην Οκινάουα, όχι μόνο ζουν περισσότερο, αλλά και έχουν συγκριτικά μικρότερα προβλήματα αναπηρίας.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η επιβράδυνση της γήρανσης των κατοίκων συνδέεται με το γεγονός ότι έχουν πολύ υψηλά επίπεδα σεξουαλικών ορμόνων: Οι εβδομηντάρηδες έχουν τα οστά και τις ορμόνες ενός πενηντάρη.
Η δίαιτα των κατοίκων της Οκινάουα, είναι χαμηλή σε θερμίδες. Βασίζεται κυρίως στο τόφου και τη σόγια, τροφές που σύμφωνα με τους ερευνητών μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου και δυσλειτουργιών μετά την εμμηνόπαυση.
Η πιο ενδιαφέρουσα διατροφική συνήθεια των κατοίκων του νησιού είναι το ότι τηρούν το κονφουκιανό αξίωμα, σύμφωνα με το οποίο πρέπει να σταματάμε να τρώμε όταν νιώθουμε κατά 80% χορτάτοι.
Η μελέτη που έκανε το Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison, δείχνει πως η δίαιτα χαμηλών θερμίδων ευνοεί τη μακροζωία και μειώνει την εμφάνιση παθήσεων που σχετίζονται με τα γηρατειά, όπως ο διαβήτης, τα καρδιαγγειακά νοσήματα και ο καρκίνος.
Κόστα Ρίκα: Νικόγια – Το «σκληρό νερό»
tilestwra.com | Τα 4 μέρη με μεγάλα ποσοστά μακροζωίας από το National Geographic
Τι είναι αυτό που κάνει τους κατοίκους της μικρής αυτής χερσονήσου, να ζουν περισσότερο από τους υπόλοιπους Κοσταρικανούς; Για πολλούς ερευνητές η απάντηση βρίσκεται στο «σκληρό νερό»: Το νερό της Νικόγια έχει πολύ υψηλή συγκέντρωση ασβεστίου. Σύμφωνα με το National Geographic, το γεγονός ότι στην Νικόγια οι οικογένειες παραμένουν σε μεγάλο βαθμό πατριαρχικές και όχι πυρηνικές, δίνει στους ηλικωμένους μια αίσθηση σκοπού στη ζωή τους.
huffingtonpost.gr

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΑΣ – ΠΙΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΝΟ!

sujok
Η Κινέζικη Πιεσοθεραπεία είναι η αρχαιότερη μέθοδος Ρεφλεξολογίας – Μάθετε τον χάρτη του σώματός μας στα χέρια σας, εντοπίστε το πρόβλημά σας και λύστε το μόνοι σας!
Για απλούς, χρόνιους πόνους, χωρίς σοβαρό παθολογικό υπόβαθρο (π.χ. πονοκέφαλος, δυσμηνόρροια) αλλά και για συγκεκριμένα ψυχοσωματικά προβλήματα (π.χ. αϋπνία) θα έχετε πλέον την λύση στα χέρια σας!
Κάποιες μέρες μπορεί να νιώθετε σαν να έχετε όλο τον κόσμο στην παλάμη του χεριού σας.
Αυτό ίσως είναι λίγο »τραβηγμένο», αλλά μπορούμε να πούμε ότι έχετε τον εαυτό σας στην παλάμη του χεριού σας.
Ορισμένα σημεία πίεσης στα χέρια σας μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του πόνου σε άλλα μέρη του σώματος. Να τι πρέπει να κάνετε:
Πιέστε τον αντίχειρα στην κατάλληλη περιοχή του χεριού σας για 5 δευτερόλεπτα.
Απελευθερώστε τον αντίχειρα για 3 δευτερόλεπτα.
Πιέστε ξανά.
Επαναλάβετε για αρκετά λεπτά.
Επαναλάβετε αρκετές φορές την ημέρα.   
 μετά από μια εβδομάδα θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα .    !!!!!!!!!!!!     πηγη        http://www.feelhealthylife.com/                                                                                                                                                                                      

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE

Πώς μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το YouTube
Μετατρέψτε το περιεχόμενο και τους θεατές σας σε ευρώ, σε επτά βήματα

Αν ένας νεαρός εκκεντρικός Σουηδός μπορεί να κερδίζει 4 εκατ. ετησίως σχολιάζοντας απλώς τα videogames που παίζει στον υπολογιστή του και μία 8χρονη 127.000 δολάρια το μήνα, μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε και εσείς τις ικανότητες και την τύχη σας στο πόσο δημοφιλή μπορούν να γίνουν τα video σας;
Μπορεί να μην γίνετε εκατομμυριούχοι, αλλά μπορεί και να εξασφαλίσετε ένα καλό συμπλήρωμα στο εισόδημά σας.
Πώς ξεκινάμε;
Φυσικά, δημιουργείτε ένα account στο YouTube το οποίο μπορεί να είναι το ίδιο με το Gmail που ήδη χρησιμοποιείτε, μπορεί να είναι και διαφορετικό. Προσθέστε keywords στην περιγραφή του, ώστε να εμφανίζεται στις σχετικές αναζητήσεις – πάντα ανάλογα με το θέμα σας.
Το content είναι βασιλιάς
Όλοι το λένε και είναι αλήθεια. Το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι πρωτότυπο, υψηλής ποιότητας, μοναδικό, όχι πολύ μεγάλο σε διάρκεια, ελκυστικό, να ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, να δηλώνει τη συνεχή παρουσία σας (οι subscribers εκτιμούν τη συχνή ανανέωση). Μάθετε τεχνικές λήψης, φωτισμού, μοντάζ κ.λπ. (πού αλλού; στο YouTube), αγοράστε καλύτερη κάμερα -ίσως και εξοπλισμό- και προπονηθείτε. Κάθε σας ανάρτηση να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Μαθαίνετε και βελτιώνεστε στην πορεία.
Κάντε monetize τα video σας

Εφόσον έχετε αρκετά video και εφόσον έχετε «χτίσει» μια βάση συνδρομητών που σας παρακολουθούν τακτικά, έχει έρθει η ώρα να κάνετε business. Η επιλογή Monetize επιτρέπει στο YouTube να τοποθετεί διαφημίσεις (μπανεράκια ή σύντομα video) στις αναρτήσεις σας. H επιλογή βρίσκεται στα settings σας (στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης εφόσον έχετε κάνει login). Στη σχετική επιλογή κλικάρετε το Monetize with Ads.
Για να κάνετε Monetize ένα video που έχετε ήδη ανεβάσει, ανοίξτε το Video Manager και κλικάρετε στο σήμα $ δίπλα του. Στη συνέχεια τικάρετε το κουτάκι Monetize with Ads.
Σετάρετε το Google AdSense
Είναι δωρεάν και το βρίσκεται εδώ. Δημιουργείτε έναν λογαριασμό και δηλώνετε ένα PayPal account, μια ηλεκτρονική διεύθυνση και άλλα στοιχεία τα οποία η Google μπορεί να επιβεβαιώσει ώστε να σας στείλει τα χρήματά σας από τις διαφημίσεις. Αυτά τα κερδίζετε κάθε φορά που κάποιος κλικάρει στις διαφημίσεις των video σας ή απλώς τις βλέπει (πολύ λιγότερα στη δεύτερη περίπτωση). Αν όμως έχετε εκατοντάδες χιλιάδες θεατές τότε τα ποσά είναι σημαντικά.
Εξετάστε τα analytics

Από θα βλέπετε τις επιδόσεις του υλικού σας, τόσο ως «τηλεθέαση» όσο και ως χρηματικό κέρδος. Επιπλέον, σας ενημερώνει για τη γεωγραφική κατανομή των viewers, δημογραφικά στοιχεία κ.λπ.
Τα στοιχεία αυτά είναι πολύτιμα αφού μαθαίνετε τι κοινό έχετε, αν ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλετε και αν πράγματι ελκύετε τους ανθρώπους που επιθυμείτε. Μπορείτε έτσι να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές.
Μοιραστείτε παντού

Φυσικά, δεν αρκεί απλώς να ανεβάσετε κάτι στο YouTube. Πρέπει να το διαφημίσετε με κάθε τρόπο και μέσο. Facebook, Twitter, blog, ιστοσελίδες, κάθε αναφορά στα video σας φέρνει επισκέπτες στο Youtube και άρα δημιουργεί θεάσεις και έσοδα.
Αλληλεπιδράστε με τους χρήστες σας, απαντήστε στα σχόλιά τους, ανταποκριθείτε στις προτάσεις και τις απαιτήσεις τους. Το κοινό νιώθει πολύ πιο «συνδεδέμενο» μαζί σας όταν ξέρει ότι το ακούτε και ότι η γνώμη του έχει σημασία. Έτσι μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η κοινότητα των χρηστών σας.
Γίνετε YouTube Partner

Αυτοί είναι οι χρήστες που έχουν καταφέρει να έχουν μεγάλο αριθμό χρηστών και έχουν κάνει monetize τα video τους. Οι Partners έχουν πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό εργαλείων και αναλυτικών στοιχείων στο site και μπορούν να κερδίζουν έξτρα χρήματα υπό τη μορφή bonus. Επίσης έχουν πρόσβαση σε υποστήριξη εκ μέρους του Youtube, συμβουλές και καθοδήγηση για να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το περιεχόμενό τους.
Για να γίνει κανείς Partner πρέπει να έχει 15.000 ώρες θέασης στο κανάλι του τις τελευταίες 90 μέρες.


Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ζητούνται Έλληνες ως προσωπικό φροντίδας ηλικιωμένων

Ζητούνται Έλληνες ως προσωπικό φροντίδας ηλικιωμένων - MediaΜεγάλη είναι η ζήτηση Ελλήνων ως προσωπικό φροντίδας ηλικιωμένων, σύμφωνα με τα στοιχεία φορέων του ελληνισμού της Αυστραλίας. 
Η πρώτη γενιά των Ελλήνων μεταναστών έχει γεράσει και οι ανάγκες τους μεγάλες.Κύριο εμπόδιο στην παροχή υπηρεσιών στους παλαίμαχους αγωνιστές της ζωής είναι η γλώσσα. Αυτή τη στιγμή, οι δίγλωσσοι 
Έλληνες επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών στα προγράμματα π.χ. ανακουφιστικής φροντίδας, φροντίδας στο σπίτι και ατομικής φροντίδας. Η απασχόληση σε αυτούς τους κλάδους απαιτεί την απόκτηση σχετικού πιστοποιητικού σπουδών και σχετικής λειτουργικής γλωσσικής επάρκειας Αγγλικής.
Για το σκοπό αυτό, και όχι μόνο, στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, για όσους ενδιαφέρονται να πάνε 
στην Αυστραλία για σπουδές, αλλά και για πρώην κατοίκους της Αυστραλίας (Αυστραλοί υπήκοοι) που σκέφτονται να επιστρέψουν στη χώρα.
Το ΙΤΗΕΑ (Institute of Tertiary and Higher Education Australia – Ινστιτούτο Τριτοβάθμιας και Ανωτάτης Εκπαίδευσης Αυστραλίας - www.ithea.edu.au) είναι ένα αναγνωρισμένο (σύμφωνα με τις Αυστραλιανές αρχές) 
τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, το οποίο διαθέτει τους ακόλουθους κλάδους φοίτησης: Φροντίδας Ηλικιωμένων,Φροντίδας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Αγγλικής (επίπεδο αρχάριων, 
προχωρημένων και επαγγελματιών), Προσχολικής Αγωγής και Βρεφονηπιαγωγών, Κοινωνικών Υπηρεσιών και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
​ ​​Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για να παρακολουθήσουν ένα από τα σεμινάρια αυτά, να επικοινωνήσουν με τον κ. Παναγιώτη Ιασωνίδη (Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΙΤΗΕΑ), μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 
στο pj@ithea.edu.au και να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο-Πόλη κατοικίας-Σταθερό τηλέφωνο-Κινητό τηλέφωνο-Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο-Ηλικία. 
Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των ενημερωτικών σεμιναρίων θα γνωστοποιηθεί μέσω email στον κάθε ενδιαφερόμενο. 
Η συμμετοχή στα σεμινάρια θα επιτραπεί ΜΟΝΟ με βάση την σχετική πρόσκληση από το κολλέγιο ΙΤΗΕΑ.                                                                                                                                      πηγη    
http://www.topontiki.gr/