Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του φθορίου.


-  Φθόριο στην τροφική αλυσίδα
Είναι λοιπόν γεγονός πως πλέον το φθόριο υπάρχει μέσα στο νερό  μας. Και, φυσικά, αν το φθόριο βρίσκεται μέσα στο νερό, βρίσκεται και στην τροφική αλυσίδα. Τα τρόφιμα αρδεύονται, πλένονται και επεξεργάζονται με φθοριωμένο νερό. Καταναλώνουμε πολύ περισσότερο φθόριο από όσο νομίζουμε.
 Τα περισσότερα συσκευασμένα τρόφιμα, καθώς και πολλά φρούτα και λαχανικά, περιέχουν φθόριο σε μορφή φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων. Όταν η φθορίωση ξεκίνησε για πρώτη φορά, η έκθεση σε φθόριο από άλλες πηγές εκτός του φθοριομένου νερού ήταν ελάχιστες. Σήμερα αυτό δεν συμβαίνει. Οι άνθρωποι λαμβάνουν τώρα το φθορίουαπό πλήθος πηγών, όπως τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων,τα  φθοριωμένα οδοντιατρικά προϊόντα, τα μηχανικά κρέατα, το φθόριο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, και τα επεξεργασμένα τρόφιμα & ποτά που παρασκευάζονται με φθοριομένο νερό (σόδα, χυμός, μπύρα, δημητριακά, κλπ). Η κατάσταση έχει φθάσει στο σημείο, που οι περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν το λιγότερο 1 mg. φθορίου / ημέρα χωρίς να πίνουν ένα ποτήρι φθοριοένου νερού.
Τρόφιμα όπως οι σαρδέλες, το τσάι, το μαρούλι, το σπανάκι, και άλλα έχουν ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε φθόριο. Οι βλαβερές επιδράσεις του φθορίου είναι γνωστές για πάνω από εκατό χρόνια. Απαιτούνται άραγε περισσότερα στοιχεία πριν, εμείς, τα θύματα, να σταματήσουμε αυτό το πρόγραμμα τροποποίησης της συμπεριφοράς; Μερικοί άνδρες καταναλώνουν πάνω από έξι λίτρα φθοριομένου νερού την ημέρα, από μπύρα και μόνο.---http://www.agrinioart.gr                                                                                                                                   /--------ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-------------- ----
Καρκίνος
Εγκεφαλική Βλάβη στο αγέννητο έμβρυο
Αδυναμία των οστών
Οδοντική φθορίωση
Χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων και τεστοστερόνης
Ζημιές στο στομάχι
 
Φθορίωση
Οστεοαρθρίτιδα & Επιταχύνει την οστεοπόρωση
Μειώνει IQ
Απώλεια μνήμης
Έλλειψη κινήτρων
απάθεια και παθητικότητα
Αναστέλλει την παραγωγή μελατονίνης
Εξασθενίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
Επιθέσεις επίφυση
Πέτρες στα νεφρά και νεφρική ανεπάρκεια
Παρεμβαίνει στην παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων
Καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα

Μειώνει τη σεξουαλική ορμή
Υπογονιμότητα
Καταπραϋντικό
Επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης
Επιθέσεις του θυρεοειδούς

Συντομεύει τη διάρκεια ζωής
Προωθεί ψυχικές διαταραχές
Υποχωρώρηση ούλων 
Επηρεάζει την κυκλοφορία  του αίματος
Σε κάνει Υπάκουο 
Ο αυτισμός
Βλάβες στο DNA
Νόσος του Alzheimer Θέλετε κι άλλα??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου