

ΣΥΝΤΑΓΗ
Κάνει περίπου 2 φλυτζάνια
Τι χρειάζεστε
Συστατικά
1 φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα, βιολογικά Νερό 2 φλιτζάνια, Μέλι, ζάχαρη, σιρόπι κατά
προτίμηση
1 φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα, βιολογικά Νερό 2 φλιτζάνια, Μέλι, ζάχαρη, σιρόπι κατά
προτίμηση
Εξοπλισμός
Μπολ
Σουρωτήρι
Κύπελλο μέτρησης
μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων
πανί
Μπολ
Σουρωτήρι
Κύπελλο μέτρησης
μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων
πανί
Οδηγίες
- Μουλιάζετε τα αμύγδαλα μία έως και 2 ημέρες.
- Στραγγίζετε και ξεπλύνετε τα αμύγδαλα.
- Τοποθετήστε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ και καλύψετε με 2 φλιτζάνια νερό.
- Χτυπάτε το μείγμα στην υψηλότερη ταχύτητα επί 2 λεπτά.
- Σουρώνετε τα αμύγδαλα.
- Πιέστε και πατήστε με καθαρά χέρια πολύ καλά το μείγμα του αμυγδάλου Θα πάρετε περίπου 2 φλιτζάνια γάλα.
- Ζάχαρη η μέλι κατά βούληση.
- Το βάζετε στο ψυγείο Φυλάξτε το γάλα αμυγδάλου σε κλειστά δοχεία στο ψυγείο για έως και δύο ημέρες.πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου