Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η Μεντα θα μπορούσε να σταματήσει τον καρκίνο στο να εξελιχτεί !

Όταν πρόκειται για την θεραπεία με φυσικές λύσεις, πολλοί άνθρωποι θέτουν όρια στο πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι τα βότανα και άλλες διατροφικές θεραπείες . Μπορούν να δέχονται  την μέντα ως λύση για στομαχικές διαταραχές, για παράδειγμα, αλλά αποφεύγουν να πιστέψουνε όταν σας προτείνουμε άτι  θα μπορούσε να μειώσει τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ακτινοβολίας ή ακόμη και να βοηθήσει να σταματήσει τον καρκίνο  να εξελιχτεί . με λιγότερες παρενέργειες και κινδύνους.


Η Μέντα  έχει πολλές απλές χρήσεις για τα πάντα, από τη ναυτία έως και σε πονοκεφάλους, αλλά το λιτό και μυρωδάτο βότανο μπορεί να είναι χρήσιμο σε πολύ πιο σοβαρές καταστάσεις, .
Σύμφωνα με το BBC , ερευνητές με το Πανεπιστήμιο του Salford δημιούργησαν ένα φάρμακο που βασίζετε στο  εκχύλισμα του Scutellaria barbata (Barbat Skullcap) από τη μέντα  που είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην παρεμπόδιση της ανάπτυξης του όγκου.
Οι ερευνητές, δήλωσαν οτι η: «Scutellaria barbata εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιεί στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για τη θεραπεία πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων τύπων καρκίνου."
Για τη μελέτη τους, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν το εκχύλισμα σε όγκους στόχους και βρήκαν ότι το εκχύλισμα μέντας μπορεί να εμποδίσει τη ροή του οξυγόνου στα καρκινικά κύτταρα   από την επίθεση των αιμοφόρων αγγείων. Είναι ενδιαφέρον, οτι επιτέθηκε μόνο στα αιμοφόρα αγγεία που σχετίζονται με τον όγκο-αφήνοντας  τα υγιή αιμοφόρα μόνο.
Ένα άλλο πλεονέκτημα που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους ασθενείς με καρκίνο είναι η ακτινοβολία-προστασίας που μπορεί να προσφέρει η μέντα. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal Cancer διαπίστωσε ότι η μέντα μπορεί να προστατεύσει από το είδος της ακτινοβολίας που χρησιμοποιούνται συνήθως στη θεραπεία του καρκίνου ακτινοβολίας που μπορεί να έχει  εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες.
φύλλα μέντας 263x164 Παρελθόν έρευνα διαπιστώνει Νομισματοκοπείο να προστατεύουν από τον καρκίνο και την ακτινοβολία
"Δύο είδη του χρησιμοποιούνται συνήθως ως αρωματικό βότανο μέντα,ειναι η Mentha piperita και Μ. arvensis  Έρευνες  έχουν επίσης δείξει ότι με το υδατικό εκχύλισμα του Μ. piperita προστατεύονται τα ζωτικά όργανα ραδιοευαισθήτων: οι όρχεις, γαστρεντερικό και αιματοποιητικά συστήματα σε ποντικούς. 
Όταν σκεφτόμαστε την φαρμακευτική  μέντα, σκεφτόμαστε ένα χαλαρωτικό τσάι.με μερικά φύλλα Αλλά η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι τα  βότανα μπορούν να προσφέρουν λύσεις για απλές παθήσεις, καθώς και προστασία από πολύπλοκες ασθένειες και τις επιθέσεις για την υγεία μας .μεταφραση
Διάφορες Πηγές:


Read more: http://naturalsociety.com/mints-protect-against-radiation-cancer/#ixzz2Wh432BaR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου