Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Μια γρήγορη λύση για πολλά προβλήματα υγείας αλλά το πιο σημαντικό για την θεραπεία του καρκίνου.
 
Επειδή η κουρκούμη δεν απορροφάτε εύκολα απο το σύστημα του οργανισμού σας, έχει 3 συστατικά για να σας βοηθήσουν το μέγιστο δυνατό στο σώμα σας να σας απελευθερώσει από τον πόνο, να χαλαρώσετε πλήρως, πριν τον ύπνο και το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σας να καταπολεμήσει τον καρκίνο.
 Η Χρυσή αυτή συνταγή περιέχει: κουρκούμη , μαύρο πιπέρι και καλέντουλα (φυτό).Το Μαύρο πιπέρι εντείνει την σκόνη στην επούλωση της κουρκούμης 1000% και είναι μια προτεινόμενη ανάμιξη για την κουρκούμη
 Η Καλέντουλα έχει πολλά, θεραπεύσιμα οφέλη συμπεριλαμβανομένης της έρευνας για τον καρκίνο με θεραπευτικές ιδιότητες της,για την μείωση της φλεγμονής, την εξάλειψη σε λοιμώξεις,για θεραπεία των προβλημάτων των ματιών και αλλά
Τα τρία συστατικά πρέπει να περιλαμβάνονται στο πρωτόκολλο θεραπείας του καρκίνου σας. Σύμφωνα με το Natural News , σε μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε το 2010 στο περιοδικό Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού και Θεραπεία ,οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν διαπίστωσαν ότι μια λύση της κουρκουμίνης και piperine (η χημική ένωση που κάνει η καυτερή πιπεριά) σταμάτησε την εξάπλωση των βλαστικών κυττάρων του καρκίνου του μαστού, αφήνοντας τα υγιή κύτταρα του μαστού
Η πιπερίνη φάνηκε να ενισχύσει τις φυσικές όγκου-καταστολής εξουσίες της κουρκουμίνης. Συγκεκριμένα, ακόμη και οι συνήθως δύσκολη για θεραπεία ορμόνης-υποδοχέα σε αρνητικούς όγκους είχαν καταστείλει από την κουρκουμίνη.
Η σκόνη από την κουρκούμη ρίζα είναι πιο ισχυρό από τα κανονικά συμπληρώματα. Σε οργανικό μείγμα που έχει σχεδιαστεί για να είναι το καλύτερο ( 3 φορές ανά ημέρα,ένα κουταλάκι)
Το μαγείρεμα με κουρκούμη σε συνδυασμό με τα άλλα μπαχαρικά εντείνει τις επιδράσεις και απαιτεί λίγο από το καρύκευμα για να είναι αποτελεσματική. προτείνω κουρκούμη σε συνδυασμό με μαύρο έλαιο κύμινου. Το Μαύρο κύμινο, όπως έχει αποδειχθεί ότι είναι διπλά αποτελεσματικό για τη θεραπεία του καρκίνου. Η κουρκούμη σε συνδυασμό με μια διατροφή καρκίνου, το πρόγραμμα άσκησης και το μαύρο κύμινο,και ήρεμο ύπνο ,χαλάρωση θα βοηθήσει τον οργανισμό να διώξει τον καρκίνο σας αποτελεσματικά.
Μπορείτε να αγοράσετε κουρκούμη μου από ένα βιολογικό κατάστημα
Τοποθετήστε 1/4 φλυτζάνι του μείγματος κουρκούμη (1/2% κουρκούμη, 1/4% αλεσμένο μαύρο πιπέρι, 1/4% άνθη καλέντουλας) σε μια κατσαρόλα μαζί με 1/2 φλιτζάνι νερό. Το μαύρο πιπέρι θα εντείνει τη δύναμη του κουρκούμη 1000% και η καλέντουλα που έχει πολλά οφέλη θα θα αυξήσει τη δύναμη του μείγματος.
Ανακατεύουμε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα. Καθώς το μείγμα θα πήξει προσθέσετε σε ένα άλλο 1/4 φλιτζάνι νερό. Μόλις το μείγμα πυκνώνει και πάλι προσθέσετε σε ένα άλλο 1/4 φλιτζάνι νερό. Συνεχίστε να κάνετε αυτό για περίπου 5 λεπτά. θα πρέπει να γίνει πολύ παχύ και εντελώς λείο , Αφήστε το μείγμα να κρυώσει βάλτε το σε ένα καθαρό γυάλινο σκεύος με ένα καλό καπάκι που να σφιγκει καλά και φυλάξτε το σε ψυγείο για μέχρι και 3 εβδομάδες. Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλή κουρκούμη σκόνη αν προτιμάτε.

Πώς να γινει το γάλα με το μείγμα αυτό
1/2 κουταλάκι του γλυκού της πάστας και 1 1 / 2 φλιτζάνια γάλα ( με αμύγδαλα είναι καλύτερο ή νωπό γάλα κατσίκας-αφήνετε από βραδύς μίση κούπα αμύγδαλα καθαρισμένα σε μια κούπα γάλα,το πρωί τα αλέθεται στο μίξερ)
Σε μια άλλη εκδοχή που διάβασα μπορείτε να βάλετε γάλα σόγιας , βαλτε 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι βιολογικό , λίγη κανέλα, λίγο τζίντζερ, ½ κουταλάκι μαύρο λάδι από κύμινο η σησαμέλαιο
Βάλτε το γάλα να βράσει για ένα λεπτό.
Βγάλτε το από τη φωτιά και το ρίχνουμε σε μια μεγάλη κούπα. Τοποτό είναι έτοιμο να το απολαύσετε. Προτεινόμενη δοσολογία είναι να πίνετε ένα φλιτζάνι τσάι καθημερινά πριν πάτε για ύπνο ή όποτε θέλετε να χαλαρώσετε και να εξαλείψει τον πόνο.
Το γάλα είναι καλύτερο να λαμβάνεται πριν από τον ύπνο, δεδομένου ότι θα σας κάνει πολύ χαλαρή και πολύ υπνηλία. Είναι τόσο εύκολο να γίνουν πάρα πολύ.
Υπάρχουν αμέτρητα οφέλη από τη λήψη κουρκούμη και οι παροχές περιλαμβάνουν καρκινικούς όγκους, φλεγμονή, αρθρίτιδα, το γόνατο και τον αγκώνα τον πόνο και περισσότερο. επίσης χρησιμοποιείται για τη νόσο του Alzheimer σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D3. είναι υγιεινό και υπέροχο για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε καλύτερα.
Προτεινόμενη δοσολογία είναι να πίνετε ένα φλιτζάνι τσάι καθημερινά πριν πάτε για ύπνο ή όποτε θέλετε να χαλαρώσετε και να εξαλείψει τον πόνο.
Προφυλάξεις Όπως συμβαίνει με τόσα πολλά βότανα, κουρκούμη θα πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο. Πάρα πολύ κουρκούμη χρησιμοποιείται για μεγάλα χρονικά διαστήματα μπορεί να προκαλέσει δυσφορία στο στομάχι. Δεδομένου ότι η κουρκούμη περιλαμβάνεται στην Ayurvedic τύπους για τον έλεγχο των γεννήσεων, οι γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες θα πρέπει να περιορίσουν την κατανάλωση τους από το χορτάρι, και θα πρέπει να αποφεύγεται τελείως τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η υπερβολική χρήση του κουρκούμη θα πρέπει επίσης να αποφεύγεται σε άτομα με συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια. Η κουρκουμίνη στην κουρκούμη ενεργοποιεί ένα γονίδιο που ονομάζεται p53. Αυτό το γονίδιο απενεργοποιείται κατεστραμμένα κύτταρα στην καρδιά.
Οφέλη από κουρκούμη

Κοιλιακό άλγος

Αντιφλεγμονώδη

Αντιοξειδωτικό

Αντιβακτηριακό

Anti-δηλητήριο

Anti ιού
Η συνταγή που χρησιμοποιείται με σησαμέλαιο αλλά το καλύτερο λάδι για τη φλεγμονή είναι μαύρο λάδι κύμινου.
και πάντα με την έγκριση του γιατρού σας
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου