Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ


Πως να αποφύγετε τις τοξινες που προκαλουν καρκινο με δικα σα
Ενώ είναι αδύνατο να αποφύγει κανεις όλες τις τοξίνες που προκαλούν καρκίνο και τους παράγοντες που σας περιβάλλουν, υπάρχουν μερικά απλά, αλλά αποτελεσματικά μέτρα που μπορείτε να πάρετε το οποίο θα μειώσει σημαντικά την έκθεσή σας σε τοξικές ουσίες.
ς φυσικά προιοντα ευκολα και απλα
Κάνοντας αυτές τις προσαρμογές μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για κάθε τύπο του καρκίνου μαζί με μια αρμαθιά από άλλες ασθένειες. Το κλειδί σε αυτή τη λίστα είναι ότι κάθε ένα από τα στοιχεία που σας εκθέτει σε τοξίνες που προκαλούν καρκίνο ή παράγοντες σε καθημερινή ή σχεδόν καθημερινή βάση. Με την εξάλειψη αυτών ουσιαστικά θα αποκόψει μια μεγάλη πλειοψηφία τοξινων
1. Αγοράστε βιολογικά τρόφιμα Με τη μετάβαση σε οργανικά, ετσι αποφεύγετε τα φυτοφάρμακα, τα τεχνητά συστατικά και επιβλαβή συντηρητικά.
2.Φίλτρο βρύσης σας νερό
Το νερό της βρύσης περιέχει αρσενικό, φθόριο και το χλώριο? τα οποία είναι ιδιαίτερα τοξικά. Χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο νερού για το πόσιμο νερό σας είναι ένα σπουδαίο ξεκίνημα Ωστόσο, το σώμα απορροφά ένα σημαντικό ποσό του νερού μέσα από το δέρμα κατά τη διάρκεια του ντους και στα λουτρά. Μια καλή επιλογή είναι να εγκαταστήσετε ένα ολόκληρο σηστιμα σ το σπίτι με φίλτρο νερού το οποίο μπορεί να αφαιρέσει το 99 τοις εκατό αυτών των χημικών ουσιών.
3. Βγαλτε τα σφραγίσματα υδραργύρου που λαμβάνονται από το στόμα σας ,ο υδράργυρος είναι ιδιαίτερα τοξικός και τα παλιά σφραγίσματα στο στόμα σας μπορεί να επιβραδύνουν την αποτοξίνωση απο το σύστημά σας.4. Φτιάξτε το δικό σας αποσμητικό
Τα Αποσμητικά και αντιιδρωτικά περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων αλουμίνιο, parabens, προπυλενογλυκόλη, FD & C χρώματα, τάλκη και περισσότερο. Κάνοντας το δική σας φυσικό αποσμητικό( είναι τόσο εύκολη ανάμειξη με λάδι καρύδας, μαγειρική σόδα και βούτυρο καριτέ)
5. Αγοράστε φυσική οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα Το φθόριο είναι πολύ τοξικό και δεν πρέπει να καταπίνεται. Πολλές οδοντόκρεμες και στοματικά διαλύματα περιέχουν φθοριούχο, τρικλοζάνη, σακχαρίνη και τεχνητά χρώματα όπως FD & C Blue # 1. Αποφύγετε αυτά τα συστατικά με την αγορά φυσικές οδοντόκρεμες και στοματικά διαλύματα. Μπορείτε επίσης να κάνετε Το δική σας στοματικό διάλυμα με νερό , σόδα ή αλάτι της θάλασσας, και μια σταγόνα μέντα ή δέντρο τσαγιού λάδι.
6. Αγοράστε φυσικό αφρόλουτρο, σαμπουάν και κοντίσιονερ Αποφύγετε συστατικά που συμπεριλαμβανομένης τρικλοζάν, άρωμα, PEG, ceteareth, πολυαιθυλένιο, DMDM υδαντοΐνη και parabens όπως προπύλιο, ισοπροπύλιο, βουτύλιο, ισοβουτύλιο.
7. Φτιάξτε το δικό σας φυσικό καθαριστικά σπιτιού Καθαριστικά όπως AJAX, αντιβακτηριδιακό spray, χλωρίνη και τα παρόμοια παράγουν πολύ τοξικά αέρια. Μπορούν να αντικατασταθεί από μια απλή και ανέξοδη μίγμα ξιδιού και λεμονιού. Υπάρχουν πολλές απλές συνταγές για μη-τοξικό, σπιτικά καθαριστικά.
8. Η Αγορά σε φυσικό απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχωνΤα περισσότερα απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων με επωνυμία αφήνουν χημικά κατάλοιπα στα ρούχα σας,Τα οποίο απορροφάται από το δέρμα σας. Συστατικά για να αποφευχθεί περιλαμβάνουν γραμμική αλκυλοσουλφονικές ενώσεις νατρίου, κλάσματα πετρελαίου, φαινόλες και υποχλωριώδες νάτριο (χλωρίνη σπίτι).
9. Μην χρησιμοποιείτε τα μικροκύματα Τα Μικροκύματα σκοτώνουν τα τρόφιμα, Ο τρόπος που μαγειρεύετε είναι αφύσικος. χρησιμοποιείτε το φούρνο σας, φρυγανιέρα ή τοστιέρα όποτε αυτό είναι δυνατό.
10. Περιορίστε το κινητό σας χρήση Η ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο . Περιορίστε την χρήση του κινητού τηλεφώνου σας και προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε hands free όπως Bluetooth και μεγάφωνο όποτε είναι δυνατόν.
11. Μερικά άλλα προύχοντες περιλαμβάνουν: – Χρησιμοποιήστε φυσικό μακιγιάζ – Μην χρησιμοποιείτε ταλκ (ταλκ) – Μην χρησιμοποιείτε ζιζανιοκτόνα ή φυτοφάρμακα


πηγηhttp://www.naturalnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου