Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013
Ζελές αγριοτριανταφυλλιας
Rose Hip Jelly
5 φλυτζάνια καρποί
4 φλυτζάνια νερό `Τα καθαρίζουμε πολύ καλά βγάζουμε τα κοτσάνια και τα πλένουμε με
κρύο νερο
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με νερό και τα βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 20 λεπτά .Βγάζουμε την κατσαρόλα από το ζεστό μάτι και την αφήνουμε σκεπασμένη όλο το βράδυ
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με νερό και τα βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 20 λεπτά .Βγάζουμε την κατσαρόλα από το ζεστό μάτι και την αφήνουμε σκεπασμένη όλο το βράδυ
Picked μέσα και έτοιμος να βράσει |
Αφού βράζεται και αφήνεται να καθίσει όλη τη νύκτα |
Την επόμενη μέρα αδειάζουμε το μείγμα σε ένα τρυπητό που από κάτω έχουμε βάλει μια σήτα ,κόσκινο
Jam κάνουν κόσκινο |
Πιέζοντας τον πολτό από το κόσκινο |
Ο πολτός και ο χυμός |
Θέρμανση, μετά την προσθήκη χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη |
//www.paratusfamiliablog.com/
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)