Μπισκότα παραδοσιακά και μη... τα Αγαπημένα !Ταιριάζουν άριστα με ένα Μερακλίδικο ελληνικό καφέ, σερβιρισμένα πάνω σε χαμηλά ξύλινα τραπεζάκια, μέσα σε χαλαρή ατμόσφαιρα που εμπνέει συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων...Εύκολα ,νόστιμα και το κυριότερο υγιεινά αυτά τα κουλουράκια !.... Φτιάξτε τα και Φιλέψτε τα σε Κυριακάτικα πρωινά και σε κάποια δύσκολα απογεύματα ,στον εαυτό σας ,σε φίλους σας ,στην οικογένεια σας και τέλος γιατί όχι τρατάρετε ακόμα και το κακότροπο αφεντικό σας ( εδώ θα του πάει πολύ και το καυτερό πιπέρι ....!)
συστατικά
- αλεύρι 300 g
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 50 ml λάδι
- 150 γρ μαύρη ζάχαρη
- 100 ml τσαι μυρωδάτου καφέ
προετοιμασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ρίχνετε μαζί τη ζάχαρη, το αλεύρι και μπέικιν πάουντερ. Επίσης, προσθέστε το λάδι και το υγρό του καφέ Ζυμώνετε τη ζύμη μέχρι να γίνει λεία
Βήμα 2
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής για να ξεκινήσει η δημιουργία των cookies σε όποια τη μορφή προτιμάτε.
Βήμα 3
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200-220 ° C και ψήνετε τα μπισκότα για περίπου 15 λεπτά.
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου