Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Μπισκότα στον καφέ, χωρίς γάλα, αυγά και βούτυρο

Μπισκότα  παραδοσιακά και μη... τα Αγαπημένα !Ταιριάζουν άριστα  με ένα Μερακλίδικο ελληνικό καφέ, σερβιρισμένα πάνω σε χαμηλά  ξύλινα τραπεζάκια, μέσα σε  χαλαρή ατμόσφαιρα που εμπνέει συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων...Εύκολα ,νόστιμα και το κυριότερο υγιεινά αυτά τα κουλουράκια !....             Φτιάξτε  τα και Φιλέψτε τα σε Κυριακάτικα πρωινά  και  σε κάποια δύσκολα απογεύματα ,στον εαυτό σας ,σε  φίλους σας ,στην οικογένεια σας  και τέλος γιατί όχι τρατάρετε ακόμα  και το κακότροπο αφεντικό σας ( εδώ θα του πάει πολύ και το καυτερό πιπέρι ....!)

συστατικά

  • αλεύρι 300 g
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 50 ml  λάδι 
  • 150 γρ μαύρη ζάχαρη
  • 100 ml  τσαι μυρωδάτου καφέ 

προετοιμασία

Βήμα 1

Σε ένα μπολ ρίχνετε μαζί τη ζάχαρη, το αλεύρι και μπέικιν πάουντερ. Επίσης, προσθέστε το λάδι και το  υγρό του καφέ Ζυμώνετε τη ζύμη μέχρι να γίνει λεία

Βήμα 2

Σε ένα ταψί με λαδόκολλα με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής  για να ξεκινήσει η δημιουργία των cookies σε όποια τη μορφή  προτιμάτε.

Βήμα 3

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200-220 ° C και ψήνετε τα μπισκότα για περίπου 15 λεπτά.
 Τα μπισκότα  χωρίς βούτυρο,γάλα και αυγά είναι το τέλειο σνακ για  άτομα με τροφικές δυσανεξίες! Ο καφές,  επίσης σας παρέχει  μια αναγκαία πινελιά για να  αντιμετωπίσετε  με ένα γλυκό και νόστιμο τρόπο τις αγχωτικές ημέρες του Χειμώνα   ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου