Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Εκχύλισμα Σκόρδου το καλύτερο αντιβιοτικό.

                                        Συστατικά:

150 γραμμάρια φρέσκα ​​σκόρδα 
 ξίδι μηλίτη 
Μεταλλικό νερό 
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο  (πυρηνέλαιο)
150 γραμμάρια μέλι 

Προετοιμασία:

 Αφαιρέσετε το δέρμα και ψιλοκόψτε το σκόρδο. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το  σε ένα δοχείο με ευρύ - στόμιο. ,Απο πανω  ρίχνετε το ξίδι  μήλων και το μεταλλικό νερό σε ίσα μέρη μέχρι να καλύψει ολο το σκόρδο. Στη συνέχεια, προσθέτετε το  μέλι και το ελαιόλαδο  κλείνετε σφιχτά  το σκεύος Αφήνετε να  μαρινάριστουν όλα μαζί  σε ένα δροσερό, σκοτεινό μέρος για 9 ημέρες, ανακατεύοντας κάθε μέρα. Μετά από   9 ημέρες φιλτράρετε το υγρό μέσα από μια μουσελίνα ή λινό ύφασμα και ανακινήστε καλά.                                        Χρηση 
 Πάρτε μία κουταλιά της σούπας πριν από το 
φαγητό και μια πριν από το δείπνο.Το Αποθηκεύετε σε δροσερό μέρος και σε αεροστεγή δοχείο.                                                                                                                  πηγη  http://saikualternativo.blogspot.gr/
                                                                                                                                                 Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας, .......!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου