Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Μαγειρική ανακύκλωση: Το χθεσινό ψωμί, πρωινό


Αφαιρούμε την κόρα από το μπαγιάτικο ψωμί και το μουλιάζουμε για λίγο σε γάλα. Ψήνουμε τις φέτες σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο ή λάδι και τις σερβίρουμε με μέλι ή μαρμελάδα.      

ΠΗΓΗ  http://www.gastronomos.gr/                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Εγώ προσωπικά  κόβω το ψωμί σε φέτες  και                                   το ψήνω στο φούρνο ,πασπαλίζοντας το με ένα αρωματικό ελαιόλαδο ... αν είναι και μαύρο χωριάτικο ψωμί τότε έχω το πιο νόστιμο παξιμάδι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου