Θέλετε να κάνετε κιμά από το δικό σας κρέας και δεν έχετε κρεατομηχανή?Κανένα πρόβλημα μπορείτε να τον φτιάξετε με ένα πολύ απλό τρόπο Δείτε πόσο απλά και εύκολα γίνετε 

Τι χρειάζεστε

Συστατικά
 Κρέας - Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κομμάτι  ή  μείγμα διαφορετικών κρεάτων  που
επιθυμείτε για την συνταγή σας,.  
Εξοπλισμός
ένα κοφτερό μαχαίρι 
ένα φύλλο ψησίματος 
έναν επεξεργαστή τροφίμων

Οδηγίες

1. Κόψτε το κρέας σε μικρά και ίδιου μεγέθους  κομμάτια -  αυτό θα  βοηθήσει να τα αλέσετε πιο γρήγορα, εύκολα και ομοιόμορφα.
2.  Παγώστε μερικώς τους κύβους - Απλώστε τα κύβους κρέατος  σε ένα φύλλο ψησίματος, φροντίζοντας να μην ακουμπούν μεταξύ τους. Παγώνετε μέχρι οι άκρες να είναι σκληρές, αλλά στην μέση να εξακολουθούν να είναι εύκαμπτα, περίπου για 20 λεπτά. Αυτό θα βοηθήσει τη λεπίδα του επεξεργαστή τροφίμων  να κόψει το κρέας πιο καλά και καθαρά, 
3. Αλέστε το κρέας σε παρτίδες -  μέχρι να φαίνεται  ο κιμάς χοντροκομμένος. Αδειάστε το κρέας σε ένα μπολ και επαναλάβετε με το υπόλοιπο κρέας.
4. Ελέγξτε πάνω από το κρέας - Ελέγξτε μείγμα του κρέατος για τυχών μεγάλα κομμάτια.αν βρείτε.. τα ξανά βάζετε στον επεξεργαστή για κόψιμο 
5. Χρησιμοποιείστε το αμέσως ή το αποθηκεύετε στην κατάψυξη  - Εγώ συνήθως αλέθω ακριβώς ό, τι χρειάζομαι για τη συνταγή που θέλω να κάνω. Μπορείτε επίσης να παγώσετε μικρές επιπλέον παρτίδες  για  τα αυριανά σας  γρήγορα γεύματα.