Μια συνεργασία μεταξύ της Πράσινης Αναγέννησης και Wildcraft
Γυρισμένο στο Casa Mori -
Συνταγή:
- Ένα μπουκάλι λευκό κρασί
- 500ml λευκό ξύδι
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 5 κλαδάκια θυμάρι
- 5 φύλλα φασκόμηλου
- πιπέρι
- 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- 1 κιλό φρέσκα κομμένα πορτσίνι η όποια άλλα μανιτάρια σας αρέσουν
Προσθέτουμε το κρασί, το ξύδι, το σκόρδο, το θυμάρι, το φασκόμηλο, το αλάτι και το πιπέρι σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες.
Μαγειρεύουμε μέχρι τα μανιτάρια να μαλακώσουν.
Κρυώνουμε το μείγμα
Αποστειρώνουμε ένα βάζο με νερό που βράζει.
Τοποθετούμε το μίγμα μέσα στο βάζο και συμπληρώνουμε το με ελαιόλαδο. πηγηhttps://www.airbnb.com/rooms/2098995
Γυρισμένο στο Casa Mori -
Συνταγή:
- Ένα μπουκάλι λευκό κρασί
- 500ml λευκό ξύδι
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 5 κλαδάκια θυμάρι
- 5 φύλλα φασκόμηλου
- πιπέρι
- 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- 1 κιλό φρέσκα κομμένα πορτσίνι η όποια άλλα μανιτάρια σας αρέσουν
Προσθέτουμε το κρασί, το ξύδι, το σκόρδο, το θυμάρι, το φασκόμηλο, το αλάτι και το πιπέρι σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες.
Μαγειρεύουμε μέχρι τα μανιτάρια να μαλακώσουν.
Κρυώνουμε το μείγμα
Αποστειρώνουμε ένα βάζο με νερό που βράζει.
Τοποθετούμε το μίγμα μέσα στο βάζο και συμπληρώνουμε το με ελαιόλαδο. πηγηhttps://www.airbnb.com/rooms/2098995
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου