Λεμονάδα σπιτική Υλικά
για 1 μεγάλο μπουκάλι
2 νεροπότηρα χυμό από φρέσκα λεμόνια βιολογικά
2 νεροπότηρα ζάχαρη
2 κ.σ.ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
Στύβετε τα λεμόνια και τα περνάτε από σουρωτήρι.
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το σουρωμένο χυμό ,προσθέτετε τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού ανακατεύετε πολύ καλά και σκεπάζετε την κατσαρόλα Μετά από μερικές ώρες επαναλαμβάνετε ξανά .. .Την αλλη μέρα η λεμονάδα είναι έτοιμη .Την αποθηκεύετε στο ψυγείο-
Κάθε φορά που θέλετε να απολαύσετε λεμονάδα γεμίζετε ένα ποτήρι κατά το ένα τέταρτο με το συμπυκνωμένο χυμό και συμπληρώνετε με παγωμένο νερό... Με Αγάπη από την Ικαρία !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου