Μερικά από τα τρόφιμα που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μερικά από τα αγαπημένα μας χρώματα ....
Κόκκινο λάχανο, βραστό νερό, και ξίδι ~ Μπλε
Βατόμουρα και νερό ~ μπλε-γκρι
Tumeric, βραστό νερό και ξίδι ~ Μουστάρδα κίτρινα
Ψημενο καφέ ~ Καφέ Χρυσό
Παντζάρια , βραστό νερό, & Ξύδι ~ απαλό ροζ
Κρεμμυδοφυλλα όπως παρακάτω .....
|
http://www.duitang.com/people/mblog/13204274/detail// |
http://themetapicture.com/beautifully-decorated-eggs/ Τι θα χρειαστείτε: 1 ζευγάρι κάλτσες νάιλον ή φύλλα Λίγα κλαδάκια φρέσκα μυρωδικά (μαϊντανό, κόλιαντρο, κλπ) 12 άσπρα αυγά περίπου 1/2 από μια πλαστική σακούλα κίτρινα κρεμμύδια τις φλούδες 1/2 κουταλιά της σούπας αλάτι Πώς να : Γεμίστε μια μέτρια κατσαρόλα με 2/3 από τις φλούδες κρεμμυδιού και προσθέστε νερό μέχρι να είναι περίπου το ένα τρίτο .Βράζετε για 10 λεπτά ώστε το κρεμμύδι να απελευθερώσει το χρώμα του, στη συνέχεια, προσθέστε 1/2 κουταλιά της σούπας αλάτι. ........ και αυτό είναι το μαγείρεμα, για τα αυγά σας. Ρίξτε λίγο λάδι πάνω σε απορροφητικό χαρτί και τρίψτε τα αυγά με αυτό. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου