Χαλβάς με γάλα η όπως το λένε οι γειτόνοι μας οι Τούρκοι "σιμιγδάλι του Γαλαξία " Συστατικά 5 φλιτζάνια γάλα 9 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι 9 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 πακέτο βανίλια 50 γραμμάρια βούτυρο η μαργαρίνη μοσχοκάρυδο κανέλα Οδηγίες ..σε κρύο γάλα, ρίχνουμε τη ζάχαρη, και το σιμιγδάλι και τα ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να βράσει το μιγμα μας . Μετά το βρασμό, προσθέτουμε τη βανίλια και τη μαργαρίνη . Το βάζουμε στο ψυγείο αφού έχουμε πασπαλίσει από πάνω την κανέλα και το μοσχοκάρυδο. Εύκολο ,Γρήγορο ,Οικονομικό και πολύ πολύ Νόστιμο ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ...! |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου