Ζυμαρικό είναι τρόφιμο το οποίο φτιάχνεται από αλεύρι και νερό (και σε κάποιες περιπτώσεις και με αυγά).
Το να κάνεις ζυμαρικά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο θα περίμενε κανείς η πραγματική πρόκληση βρίσκετε στο να δημιουργησεις όμορφα σχεδία για ένα εντυπωσιακό πιάτο ζυμαρικών Η Κινέζικη κουζίνα έχει καταφέρει να κάνει τα ζυμαρικά ένα από τα πιο νόστιμα και εντυπωσιακά πιάτα της Δείτε πως ."7 τρόποι για να τυλίξετε ένα ζυμαρικό» σε τέσσερα βήματα.
Αυτό είναι το πιο κοινό σχήμα σε ζυμαρικά, και η πιο κοινή μέθοδος περιτύλιξης: τσιμπήστε τις άκρες μαζί, και να κάνετε πτυχώσεις τόσο για την ενίσχυση της στεγανοποίησης και για να δημιουργήσει ένα όμορφα βολάν.
Πυραμίδα σχήμα ζυμαρικών με βολάν:
Tote τσάντα σε σχήμα ζυμαρικών:
Wonton:
πτυχές ζυμαρικών:
Φυσικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σφραγίσετε τα άκρα του περιτυλίγματος σταθερά. Διαφορετικά, θα καταλήξετε με μια κατσαρόλα σούπας με γέμιση ζυμαρικών και μαγειρεμένα περιτυλίγματα! ΑΠΌ: WEIJING ZHU http://www.theworldofchinese.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου