Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Πως παρασκευαζουμε αρωματικα λαδια για το φαγητο και οχι μονο...!                                            Διατήρηση φρέσκου θυμαριου

Συστατικά 
- Φρέσκο θυμάρι 
- Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Πλύνετε καλά το θυμάρι και αφήστε το να στεγνώσει μέχρι να χάνει την υγρασία. Χωρίστε το σε μπουκιές. Βάλτε τα σε ένα βάζο και ρίχνουμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πάνω τους μέχρι να καλύπτει την επιφάνειά τους. Και τοποθετήστε το καπάκι στο βάζο και σφίξτε το. Αυτό είναι το!

Μπορείτε να πάρετε φρέσκο θυμάρι από βάζο όποτε θέλετε. πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και λεμόνι σε αυτό πριν από το σερβίρισμα. Δεν προσθέτουν αυτα στο βάζο, δεδομένου ότι μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα.  Με τον ιδιο τροπο μπορουμε να βαλουμε βασιλικο  κλ  Πολυ καλη σκεψη για βοτανα που χανουν το αρωμα τους οταν ξεραθουν οπως ο βασιλικος!Καλο ειναι να βαζουμε τα βαζα με τα βοτανα μεσα στο ψυγειο             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου