"Όνειρο Φράουλας » Ένα δροσιστικό ποτό της Λιβανέζικης κουζίνας Λαχταριστές και ζουμερές, οι φράουλες -που τώρα βρίσκονται στην εποχή τους- θα σας προσφέρουν όλη τη διατροφική τους αξία και νοστιμιά, φτάνει να ξέρετε ποιες να διαλέξετε και πώς να τις αξιοποιήσετε με φαντασία 6 φράουλες, ψιλοκομμένες
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
5 κουταλιές παγωτό βανίλια ή φράουλα
2 κουταλιές της σούπας κρύο γάλα
1/8 κουταλάκι του γλυκού ροδόνερο
5 κουταλιές παγωτό βανίλια ή φράουλα
2 κουταλιές της σούπας κρύο γάλα
1/8 κουταλάκι του γλυκού ροδόνερο
Πασπαλίστε τη ζάχαρη πάνω από τις φράουλες, ανακατέψτε μαζί και να εμποτιστούν καλά Αφήστε τις για 15 λεπτά για να βγουν οι χυμοί της φράουλας.
Σε ένα μπλέντερ, προσθέστε όλα τα συστατικά και χτυπήστε για 30 δευτερόλεπτα. Αν είναι πάρα πολύ παχύ, το μιγμα προσθέστε λίγο περισσότερο γάλα. Εάν είναι πάρα πολύ λεπτό, προσθέστε λίγο περισσότερο παγωτό. Προσοχή να μην προσθέσετε πάρα πολύ ανθόνερο-λίγο και δοκιμάζετε ......
Σερβίρετε το ρόφημα σε δύο παγωμένα με απλή ψύξη ποτήρια και να απολαύσετε με έναν καλό φίλο. ..! Strawberry Rose Dream
a recipe Fresh strawberries, of course, are not local this time of year. Perhaps you have a big bag of berries from
your summer garden in your freezer, as Cindy does. Those would be ideal, but in their absence, I went for
a handful of fresh berries from California. They have real berry flavor, which was a surprise and a
pleasure. I like to use Haagen Dazs ice cream because it’s so smooth and creamy.
6 strawberries, hulled and chopped
2 teaspoons sugar
5 scoops vanilla or strawberry ice cream
2 tablespoons cold milk
1/8 teaspoon rosewater
Sprinkle sugar over the strawberries and macerate for 15 minutes to bring out the strawberry juices.
In a blender, add all ingredients and blend on high speed for 30 seconds. If it’s too thick, add a bit more
milk. If it’s too thin, add a bit more ice cream. Beware not to add too much rosewater—a little goes a
long way.
Pour into two glasses and enjoy with a good friend. http://www.maureenabood.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου