2 δεκάδες βρασμένα, καθαρισμένα αυγά
4 φλιτζάνια λευκό ξίδι
2 κουταλιές σούπας. αλάτι
2 φλιτζάνια νερό
1 κουτ. μαύρο πιπέρι
3 κουτ. ξηρό μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας. θρυμματισμένα κόκκινο πιπέρι
2 κουτ. καγιέν
2 μικρά κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες λεπτές
Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κρεμμύδια και τα βάζουμε μέσα σε βάζα.Βράζουμε τα υπόλοιπα συστατικά , και στη συνέχεια, περιχύνουμε τα αυγά στα βάζα ... Τα αφήνουμε να καθίσουν στο ψυγείο για τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από το φαγητό.Διατηρούνται στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου