Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πώς να φτιάξετε σπιτικους Κύβους για Απορρυπαντικο πιάτων !

Εικόνα

Συστατικά: 
1 φλιτζάνι βόρακα
1 φλιτζάνι πλύσιμο σόδα 
1/4 Cup Epsom Salt [η θαλασσινο αλατι φυσικο?]
9 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού.η 1/2 φλιτζάνι ξίδι
2 παγοθήκες :                                                       Οδηγίες
043
Ρίχνουμε βόρακα σε ένα μπολ.
036
Προσθήκη στη μαγειρική σόδα.
046
Ρίχνουμε το αλάτι  μέσα στο μπολ με τα άλλα συστατικά.



056
Ανακατεύουμε  τα συστατικά.
058 059
 Ρίχνουμε 9 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού Ο χυμός λεμονιού θα κάνει αφρό στην αρχή, αυτό θα κάνει μια κολλώδη ουσία.  
083
  Το μείγμα μας θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι. Θα πρέπει ακόμα να είναι λίγο υγρό.Γεμίζουμε τις παγοθηκες και..
094 095



  Τις τοποθετούμε  σε μια ηλιόλουστη περιοχή (πιθανώς εσωτερικό του σπιτιού μας), και  τις αφήνουμε να σκληρύνουν  περίπου 24 ώρες. Προσωπικά,, πιστεύω ότι χρειάζεται μια-δυο μέρες για να  να σκληρύνουν πραγματικά[ ανάλογα τον καιρό]
163 173 175
Αφήνουμε  να στεγνώσουν εντελώς πριν από τη χρήση.Γενικός κανόνας  1 μπλοκ ανά φορτίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου