Πώς να φτιάξετε σπιτικους Κύβους για Απορρυπαντικο πιάτων !
Συστατικά: 1 φλιτζάνι βόρακα 1 φλιτζάνι πλύσιμο σόδα 1/4 Cup Epsom Salt [η θαλασσινο αλατι φυσικο?] 9 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού.η 1/2 φλιτζάνι ξίδι 2 παγοθήκες: Οδηγίες Ρίχνουμε βόρακα σε ένα μπολ. Προσθήκη στη μαγειρική σόδα. Ρίχνουμε το αλάτι μέσα στο μπολ με τα άλλα συστατικά.
Ανακατεύουμε τα συστατικά.
Ρίχνουμε 9 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιούΟ χυμός λεμονιού θα κάνει αφρό στην αρχή, αυτό θα κάνει μια κολλώδη ουσία. Το μείγμα μας θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι. Θα πρέπει ακόμα να είναι λίγο υγρό.Γεμίζουμε τις παγοθηκες και..
Τις τοποθετούμε σε μια ηλιόλουστη περιοχή
(πιθανώς εσωτερικό του σπιτιού μας), και τις αφήνουμε να σκληρύνουν περίπου 24 ώρες. Προσωπικά,, πιστεύω ότι χρειάζεται μια-δυο μέρες για να να σκληρύνουν πραγματικά[ ανάλογα τον καιρό] Αφήνουμε να στεγνώσουν εντελώς πριν από τη χρήση.Γενικός κανόνας 1 μπλοκ ανά φορτίο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου